• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Advies in vermogensplanning

U wilt uw vermogen op een goede manier beheren. Op een manier die niet alleen een goed rendement oplevert, maar ook zekerheid biedt. Voor een goed advies in vermogensplanning zijn de experts van AAZ Adviesgroep uw beste keuze.


Rust in de portefeuille

We vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt bij uw keuze voor de manier waarop u uw vermogen investeert. Daarom zorgen wij voor rust in de portefeuille. Bij ons ligt de focus van de vermogensplanning niet op het doen van zoveel mogelijk transacties of snel rendement. Wij kiezen er juist voor om – aan de hand van uw risicobereidheid en beleggingshorizon – de beleggingen en daarmee de risico’s te spreiden. Ook lage kosten en rendement op de lange termijn zijn onderdeel van onze strategie. Sparen kan er overigens ook nadrukkelijk deel van uitmaken.


Persoonlijk advies

Bij AAZ weten we dat uw beleggingen slechts een klein onderdeel zijn van uw volledige financiële positie. Daarom maken we vanuit AAZ Life Planning een volledige inventarisatie en analyse van uw bezittingen, wensen en doelen. Aan de hand daarvan stellen we, volgens een beproefd stappenplan, uw persoonlijke advies in vermogensplanning op. Het maatwerk dat wij leveren, vergt een investering in tijd en aandacht in elkaar. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Want hoe kunnen we iets over uw geld zeggen, als we u niet kennen?


Transparante vermogensplanning

AAZ is niet gebonden aan banken, fondsen of vermogensbeheerders. Daardoor kunnen we u onafhankelijk adviseren over uw vermogensplanning. Dat is wel zo transparant. Overigens geldt dat ook voor de vergoedingen die u ons betaalt. Deze is uiteraard afhankelijk van de hoogte van het vermogen dat we beheren en de hoeveelheid werk die we voor u doen. De nadruk ligt bij ons op het laag houden van de kosten. Want hoge kosten vragen om een hoog rendement en dus – in de meeste gevallen – een hoog risico en veel transacties. Dat is niet onze drijfveer. Wat ons drijft, is u voorzien van een zo goed mogelijk advies voor uw vermogensplanning.


Maak een afspraak

Wilt u niet langer overgeleverd zijn aan de waan van de dag? Maak dan vrijblijvend een afspraak met AAZ. We zullen u alles vertellen over onze planmatige aanpak, waarbij we uw vermogen precies zo beleggen als u dat wilt. Met zo veel, of beter gezegd zo weinig, risico als u zelf wilt lopen. Dat slaapt wel zo lekker.

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."
 • Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
 • Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  "Er wordt iedere keer naar het totaalplaatje gekeken. Of je nu komt met een vraag over sparen, over je pensioen of een verzekering; alles wordt afgezet tegen het totaalplaatje wat in de loop der tijd met de verschillende gesprekken tot stand is gekomen."
 • Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  "Face to face contact is nooit een probleem, er wordt net zo makkelijk een afspraak ingepland bij AAZ op kantoor als bij mij thuis. Bij AAZ wordt je altijd prompt geholpen met complexe financiële vraagstukken maar ook met de belastingaangifte en verzekeringen zijn ze mijn partij."

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...