• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Advies in vermogensplanning

U wilt uw vermogen op een goede manier beheren. Op een manier die niet alleen een goed rendement oplevert, maar ook zekerheid biedt. Voor een goed advies in vermogensplanning zijn de experts van AAZ Adviesgroep uw beste keuze.


Rust in de portefeuille

We vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt bij uw keuze voor de manier waarop u uw vermogen investeert. Daarom zorgen wij voor rust in de portefeuille. Bij ons ligt de focus van de vermogensplanning niet op het doen van zoveel mogelijk transacties of snel rendement. Wij kiezen er juist voor om – aan de hand van uw risicobereidheid en beleggingshorizon – de beleggingen en daarmee de risico’s te spreiden. Ook lage kosten en rendement op de lange termijn zijn onderdeel van onze strategie. Sparen kan er overigens ook nadrukkelijk deel van uitmaken.


Persoonlijk advies

Bij AAZ weten we dat uw beleggingen slechts een klein onderdeel zijn van uw volledige financiële positie. Daarom maken we vanuit AAZ Life Planning een volledige inventarisatie en analyse van uw bezittingen, wensen en doelen. Aan de hand daarvan stellen we, volgens een beproefd stappenplan, uw persoonlijke advies in vermogensplanning op. Het maatwerk dat wij leveren, vergt een investering in tijd en aandacht in elkaar. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Want hoe kunnen we iets over uw geld zeggen, als we u niet kennen?


Transparante vermogensplanning

AAZ is niet gebonden aan banken, fondsen of vermogensbeheerders. Daardoor kunnen we u onafhankelijk adviseren over uw vermogensplanning. Dat is wel zo transparant. Overigens geldt dat ook voor de vergoedingen die u ons betaalt. Deze is uiteraard afhankelijk van de hoogte van het vermogen dat we beheren en de hoeveelheid werk die we voor u doen. De nadruk ligt bij ons op het laag houden van de kosten. Want hoge kosten vragen om een hoog rendement en dus – in de meeste gevallen – een hoog risico en veel transacties. Dat is niet onze drijfveer. Wat ons drijft, is u voorzien van een zo goed mogelijk advies voor uw vermogensplanning.


Maak een afspraak

Wilt u niet langer overgeleverd zijn aan de waan van de dag? Maak dan vrijblijvend een afspraak met AAZ. We zullen u alles vertellen over onze planmatige aanpak, waarbij we uw vermogen precies zo beleggen als u dat wilt. Met zo veel, of beter gezegd zo weinig, risico als u zelf wilt lopen. Dat slaapt wel zo lekker.

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis Klant sinds 2015
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis Klant sinds 2015
  ''Goede ervaringen binnen de familie maakten dat wij voor ons hypotheekadvies en algehele financiële planning met AAZ Adviesgroep in zee zijn gegaan. Integer, betrouwbaar, persoonlijk, dichtbij, goed advies en benaderbaar zijn voor ons de woorden die deze organisatie het best typeren.’’
 • Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Al heel lang ben ik klant van AAZ, meer dan 20 jaar. Mijn vorige belastingadviseur stopte ermee en René en Mirjam namen het klantenbestand over. Bij AAZ Adviesgroep is er altijd tijd voor een constructief maar ook prettig gesprek, met op zijn tijd wat humor. Het kantoor is mooi en de medewerkers vind ik betrouwbaar, eerlijk en deskundig.
 • Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
 • Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Van de vele goede en relevante adviezen van AAZ plukken wij nu dagelijks de vruchten. AAZ behoedde ons voor misstappen en adviseerde ons tot het nemen van de juiste besluiten. Waarom ik ruim 20 jaar geleden voor AAZ koos? Dat heeft te maken met 'gevoel', vertrouwen, de mens. Goede adviezen, kennis van zaken en zicht op de toekomst; ik ben 100% tevreden.

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...