• mkq1CSs

Contact

Wilt u meer weten?

Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Afspraken op kantoor: veilig en vertrouwd

Uiteraard heeft ook bij AAZ adviesgroep het coronavirus de volle aandacht. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. Wij hebben daarom de nodige maatregelen getroffen, volgen de adviezen van het RIVM en bieden onze medewerkers de mogelijkheid tot thuiswerken. Tijdens kantooruren is ons kantoor geopend en zijn wij telefonisch bereikbaar.

Heeft u zélf klachten, die op besmetting met het coronavirus zouden kunnen wijzen, dan  vragen wij u de met ons geplande afspraak tijdig te annuleren. Onze adviseur neemt daarna telefonisch contact met u op om alle zaken met u te bespreken.

Brengt u een bezoek aan ons kantoor, dan vragen we u ons Corona Protocol in acht te nemen. U krijgt deze tegelijk met de afspraakbevestiging van ons toegestuurd.

 

In verband met werkzaamheden is het centrum van Zevenbergen tijdens uw bezoek mogelijk slechter bereikbaar voor autoverkeer. Dit kan bij het parkeren van uw auto problemen opleveren. Indien het voor u niet mogelijk is te parkeren in de Stationsstraat zelf of op de naast ons kantoor gelegen eigen parkeerplekken, verwijzen we u graag naar de routebeschrijving. Hier vindt u mogelijkheden tot lang parkeren op loopafstand van ons kantoor.

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Algemene gegevens

AAZ adviesgroep bv

Stationsstraat 7
4761 BP Zevenbergen

Postbus 249
4760 AE Zevenbergen

T 0168 - 33 10 10
F 0168 - 32 41 76
E info@aaz-adviesgroep.nl

Privacy

Hoe gaat AAZ adviesgroep om met de privacy van uw persoonsgegevens?

Lees onze privacyverklaring.

Waar zitten wij?