• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Bedrijfsfinanciering

Geld: de brandstof waarop alle bedrijven draaien

Tegenwoordig is het niet meer zo makkelijk om aan een goede bedrijfsfinanciering te komen. De kredietcrisis laat de financiële wereld schudden op z'n grondvesten. De meeste banken zijn terughoudend met het verstrekken van zakelijk krediet.

Daardoor begint ook de "echte economie" last te krijgen van de kredietcrisis. Veel bankiers laten zich alleen nog maar overtuigen met goed onderbouwde financieringsaanvragen en alleen als u voldoende zekerheden kunt stellen (onroerend goed).

In deze onzekere tijden kunnen we u zeer goed van dienst zijn. Binnen onze organisatie beschikken we over de juiste kennis en ervaring om financieringsaanvragen te onderbouwen, zoals banken dat graag willen zien. Wij weten banken te bewegen om zaken met u te blijven doen, mits ze natuurlijk een goede indruk hebben van uw plannen en uw bedrijf. Goede bedrijven en goede plannen verdienen ook in deze tijd voldoende financiële ondersteuning.

Wij kunnen u als geen ander bijstaan bij uw financieringsvraagstukken. Onze gezamenlijke uitdaging is u te helpen aan de benodigde middelen, zodat uw bedrijf ongestoord kan doordraaien.

Contactformulier

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wat gaat u straks betalen voor uw bankkrediet? En wat heeft Basel III hiermee te maken?

Wat gaat u straks betalen voor uw bankkrediet? En wat heeft Basel III hiermee te maken?

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf wordt het steeds moeilijker om krediet aan te trekken. Door de crisis zijn banken kieskeuriger geworden bij het al dan niet verstrekken van leningen. Veelgehoorde opmerkingen klachten van ondernemers zijn dat de banken de laatste jaren strenger, duurder en minder soepel zijn geworden en dat ze enkel kredieten geven indien ze volledig zijn gewaarborgd. Of soms zelfs geen financiering meer willen verstrekken, met alle gevolgen van dien.

Gerelateerde diensten

  • AAZ Business Support

   AAZ Business Support

   Ongeacht of uw verzekeringen en/of voorzieningen bij ons kantoor zijn ondergebracht, biedt AAZ Business Support u de meest optimale financiële en administratieve ondersteuning

  • Financiële coaching

   Financiële coaching

   Tegenwoordig is het niet meer zo makkelijk om aan een goede bedrijfsfinanciering te komen. De kredietcrisis laat de financiële wereld schudden op z'n grondvesten.