• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Financiële coaching

Privé en zakelijk onlosmakelijk verbonden

AAZ adviesgroep beschikt over de juiste financiële kennis en ervaring om de ondernemer met totaaladvies en –begeleiding te ondersteunen. Onze adviseurs hebben ruime expertise in zowel zakelijke ondersteuning als particuliere advisering.

Een ideale combinatie voor ondernemers die op zoek zijn naar een financiële coach. Winst behalen uit integraal financieel advies, daar gaat het om. En omdat we zelf ondernemers zijn, weten we waar u zoal tegenaan loopt. Wij helpen DGA's en ZZP'ers met al hun financiële zaken. Denk hierbij aan pensioenvoorzieningen, arbeidsongeschiktheid, schadeverzekeringen, personeelsvoorzieningen, maar ook mogelijke bedrijfsoverdracht, bedrijfsadministratie, zakelijk vermogensbeheer en mogelijke fiscale optimalisaties.


Financiële coach voor de DGA

Als directeur/eigenaar van een bedrijf heeft u veel aan uw hoofd. U bent verantwoordelijk voor de producten en/of diensten die uw bedrijf levert, maar ook voor uw werknemers en het financiële reilen en zeilen van de onderneming. En niet te vergeten: hoe staat u er privé voor? Niets is dan ook prettiger om een sparringpartner te hebben die met u meedenkt op alle financiële fronten. Of het nu om pensioenen, verzekeringen of bedrijfsfinancieringen gaat. Wij geven u een totaaladvies waarin we alle financiële facetten van het bedrijf inzichtelijk maken, zowel zakelijk als privé. Ook bieden wij u een doorkijk naar de toekomst. De financiële producten kunt u desgewenst ook bij ons afnemen.


Financiële coach voor de ZZP'er

Als ondernemer heeft u verschillende zakelijke en privébelangen: uw bedrijf, uw thuissituatie, maar natuurlijk ook u zélf. Veel financiële zaken overlappen elkaar dan ook. Denk hierbij aan uw pensioen, beroeps-/bedrijfsaansprakelijkheid, rechtsbijstand en arbeidsongeschiktheid. Hierbij geldt ook: de risico's die u zakelijk loopt, kunnen consequenties hebben voor u, uw partner en/of gezin.

Meer weten? Neem contact met ons op of kijk wat AAZ Lifeplanning voor u kan betekenen.

AAZ adviesgroep zorgt ervoor dat deze zaken goed geregeld zijn en is uw financieel adviseur voor financiele planningen in de regio Zevenbergen, Etten-Leur en Breda.

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Gerelateerde diensten

  • Financiële Coaching en Lifeplanning

   Financiële Coaching en Lifeplanning

   Samen met u brengen we uw financiële situatie, wensen en mogelijkheden in kaart. Deze gegevens zetten we uit tegen de tijd, waarin we belangrijke gebeurtenissen, risico's en inkomenshiaten helder in beeld brengen.

  • AAZ Business Support

   AAZ Business Support

   Ongeacht of uw verzekeringen en/of voorzieningen bij ons kantoor zijn ondergebracht, biedt AAZ Business Support u de meest optimale financiële en administratieve ondersteuning

  • Employee Benefits

   Employee Benefits

   Employee Benefits is het geheel aan voorzieningen dat u ter beschikking stelt aan uw medewerkers. Er zijn talloze redenen waarom u dit zou kunnen of moeten doen, maar

  • Collectief Pensioen

   Collectief Pensioen

   Als werkgever staat u voor een dilemma. U wilt het beste voor uw medewerkers, maar toch ook budgettaire zekerheid. Ook voor uw medewerkers, die in de meeste gevallen zelf bijdragen.

  • Bedrijfsfinanciering

   Bedrijfsfinanciering

   Tegenwoordig is het niet meer zo makkelijk om aan een goede bedrijfsfinanciering te komen. De kredietcrisis laat de financiële wereld schudden op z'n grondvesten.

Referenties

 • Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis Klant sinds 2015
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis Klant sinds 2015
  ''Goede ervaringen binnen de familie maakten dat wij voor ons hypotheekadvies en algehele financiële planning met AAZ Adviesgroep in zee zijn gegaan. Integer, betrouwbaar, persoonlijk, dichtbij, goed advies en benaderbaar zijn voor ons de woorden die deze organisatie het best typeren.’’
 • Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Al heel lang ben ik klant van AAZ, meer dan 20 jaar. Mijn vorige belastingadviseur stopte ermee en René en Mirjam namen het klantenbestand over. Bij AAZ Adviesgroep is er altijd tijd voor een constructief maar ook prettig gesprek, met op zijn tijd wat humor. Het kantoor is mooi en de medewerkers vind ik betrouwbaar, eerlijk en deskundig.
 • Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
 • Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Van de vele goede en relevante adviezen van AAZ plukken wij nu dagelijks de vruchten. AAZ behoedde ons voor misstappen en adviseerde ons tot het nemen van de juiste besluiten. Waarom ik ruim 20 jaar geleden voor AAZ koos? Dat heeft te maken met 'gevoel', vertrouwen, de mens. Goede adviezen, kennis van zaken en zicht op de toekomst; ik ben 100% tevreden.

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Nieuws

 • Torenhoge beurskoersen: toegeven aan FOMO? Of niet?

  Torenhoge beurskoersen: toegeven aan FOMO? Of niet?

  “AEX voor het eerst boven de 800 punten.” “Beurskoersen op recordhoogte.” En ook: “Ban...
 • De aflossingsvrije hypotheek: terug van weggeweest?

  De aflossingsvrije hypotheek: terug van weggeweest?

  Met de almaar stijgende huizenprijzen zien we in de markt dat de aflossingsvrije hypot...
 • Handig, zo’n hippe beleggingsapp! Of niet?

  Handig, zo’n hippe beleggingsapp! Of niet?

  Tijdens de coronacrisis houden veel mensen tijd én (vakantie)geld over. Daarom zijn be...