• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Financiële coaching

Privé en zakelijk onlosmakelijk verbonden

AAZ adviesgroep beschikt over de juiste financiële kennis en ervaring om de ondernemer met totaaladvies en –begeleiding te ondersteunen. Onze adviseurs hebben ruime expertise in zowel zakelijke ondersteuning als particuliere advisering.

Een ideale combinatie voor ondernemers die op zoek zijn naar een financiële coach. Winst behalen uit integraal financieel advies, daar gaat het om. En omdat we zelf ondernemers zijn, weten we waar u zoal tegenaan loopt. Wij helpen DGA's en ZZP'ers met al hun financiële zaken. Denk hierbij aan pensioenvoorzieningen, arbeidsongeschiktheid, schadeverzekeringen, personeelsvoorzieningen, maar ook mogelijke bedrijfsoverdracht, bedrijfsadministratie, zakelijk vermogensbeheer en mogelijke fiscale optimalisaties.


Financiële coach voor de DGA

Als directeur/eigenaar van een bedrijf heeft u veel aan uw hoofd. U bent verantwoordelijk voor de producten en/of diensten die uw bedrijf levert, maar ook voor uw werknemers en het financiële reilen en zeilen van de onderneming. En niet te vergeten: hoe staat u er privé voor? Niets is dan ook prettiger om een sparringpartner te hebben die met u meedenkt op alle financiële fronten. Of het nu om pensioenen, verzekeringen of bedrijfsfinancieringen gaat. Wij geven u een totaaladvies waarin we alle financiële facetten van het bedrijf inzichtelijk maken, zowel zakelijk als privé. Ook bieden wij u een doorkijk naar de toekomst. De financiële producten kunt u desgewenst ook bij ons afnemen.


Financiële coach voor de ZZP'er

Als ondernemer heeft u verschillende zakelijke en privébelangen: uw bedrijf, uw thuissituatie, maar natuurlijk ook u zélf. Veel financiële zaken overlappen elkaar dan ook. Denk hierbij aan uw pensioen, beroeps-/bedrijfsaansprakelijkheid, rechtsbijstand en arbeidsongeschiktheid. Hierbij geldt ook: de risico's die u zakelijk loopt, kunnen consequenties hebben voor u, uw partner en/of gezin.

Meer weten? Neem contact met ons op of kijk wat AAZ Lifeplanning voor u kan betekenen.

AAZ adviesgroep zorgt ervoor dat deze zaken goed geregeld zijn en is uw financieel adviseur voor financiele planningen in de regio Zevenbergen, Etten-Leur en Breda.

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Gerelateerde diensten

  • Financiële Coaching en Lifeplanning

   Financiële Coaching en Lifeplanning

   Samen met u brengen we uw financiële situatie, wensen en mogelijkheden in kaart. Deze gegevens zetten we uit tegen de tijd, waarin we belangrijke gebeurtenissen, risico's en inkomenshiaten helder in beeld brengen.

  • Risicoanalyse en verzekeringen

   Risicoanalyse en verzekeringen

   Met welke risico's heeft uw bedrijf te maken? Waarop hebben deze risico's betrekking? Hoe groot is de kans dat deze risico's optreden? Wat zijn de consequenties

  • AAZ Business Support

   AAZ Business Support

   Ongeacht of uw verzekeringen en/of voorzieningen bij ons kantoor zijn ondergebracht, biedt AAZ Business Support u de meest optimale financiële en administratieve ondersteuning

  • Employee Benefits

   Employee Benefits

   Employee Benefits is het geheel aan voorzieningen dat u ter beschikking stelt aan uw medewerkers. Er zijn talloze redenen waarom u dit zou kunnen of moeten doen, maar

  • Collectief Pensioen

   Collectief Pensioen

   Als werkgever staat u voor een dilemma. U wilt het beste voor uw medewerkers, maar toch ook budgettaire zekerheid. Ook voor uw medewerkers, die in de meeste gevallen zelf bijdragen.

  • Bedrijfsfinanciering

   Bedrijfsfinanciering

   Tegenwoordig is het niet meer zo makkelijk om aan een goede bedrijfsfinanciering te komen. De kredietcrisis laat de financiële wereld schudden op z'n grondvesten.

Referenties

 • Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."
 • Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
 • Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  "Er wordt iedere keer naar het totaalplaatje gekeken. Of je nu komt met een vraag over sparen, over je pensioen of een verzekering; alles wordt afgezet tegen het totaalplaatje wat in de loop der tijd met de verschillende gesprekken tot stand is gekomen."
 • Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  "Face to face contact is nooit een probleem, er wordt net zo makkelijk een afspraak ingepland bij AAZ op kantoor als bij mij thuis. Bij AAZ wordt je altijd prompt geholpen met complexe financiële vraagstukken maar ook met de belastingaangifte en verzekeringen zijn ze mijn partij."

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...