• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Hypotheken

Zoals het klokje thuis tikt

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze onafhankelijke adviseurs staan u graag met raad en daad terzijde om u op hypotheekgebied te adviseren en ondersteunen.

U staat op het punt om een grote financiële verplichting aan te gaan: uw hypotheek. Het lijkt zo makkelijk vandaag de dag, maar toch valt het in de praktijk vaak nog tegen. U kunt steeds minder lenen. Hypotheekverstrekkers stellen steeds meer aanvullende eisen.

Bent u starter, oversluiter of doorstromer? Wat zijn dan uw fiscale overgangsrechten? Naast een lineaire hypotheek en een anuïteitenhypotheek bestaan er ook nog andere vormen, namelijk: spaarhypotheek, bankspaarhypotheek, aflossingsvrije hypotheek, beleggingshypotheek  en levenhypotheek.


Totale dienstverlening in hypotheken

Wat u van ons kunt verwachten? Een berekening van uw maximale hypotheek, advies over de gewenste maximale maandlasten en een heldere uitleg over de verschillende hypotheekvormen en fiscaliteiten. Daarnaast stellen we uw klantprofiel samen en selecteren we de hypotheekvorm die aansluit op uw totale financiële plan. Uw risico's als overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid worden hierbij in kaart gebracht. We onderzoeken voor u de mogelijkheid op Nationale Hypotheekgarantie, koopsubsidie of starterslening.

Aangezien wij vrijwel alle geldverstrekkers “in huis “ hebben is ook een vergelijk op voorwaarden en renteaanbod zo gemaakt.

Op die manier garanderen wij u het beste onafhankelijk advies en bent u verzekerd van de beste keuze.

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

AAZ Polis waardering

DSC_0260

Hypotheek voor ZZPérs… meer mogelijk vanaf 1 december 2016?!

Het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) maakt het vanaf 1 december 2016 mogelijk voor  ZZp’ers om al na twaalf maanden zelfstandigheid een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) af te sluiten. Tot voor kort moesten zelfstandig ondernemers ten minste drie jaar actief zijn als zelfstandige.

Gerelateerde diensten

  • Financiële Coaching en Lifeplanning

   Financiële Coaching en Lifeplanning

   Samen met u brengen we uw financiële situatie, wensen en mogelijkheden in kaart. Deze gegevens zetten we uit tegen de tijd, waarin we belangrijke gebeurtenissen, risico's en inkomenshiaten helder in beeld brengen.

  • Vermogensadvies

   Vermogensadvies

   Hoe ziet uw Financiële Routekaart eruit? Korte termijn Speculeren of lange termijn Beleggen?

  • Pensioen

   Pensioen

   Hoe hoog is uw pensioen als u stopt met werken? Kunt u van dat bedrag op een prettige manier leven? En zo niet, wat doet u daar aan?

  • Verzekeringen

   Verzekeringen

   Verzeker uzelf van zorgeloos wonen, werken en leven.

  • Bankzaken

   Bankzaken

   Betalen, sparen en kredieten. Het lijken eenvoudige diensten die u overal kunt regelen, maar het gaat wel om uw geld.

  • Fiscaliteiten

   Fiscaliteiten

   Fiscale zaken, waaronder de belastingaangifte, zijn een vak apart.

  • Brochure voor particulieren

   Brochure voor particulieren

   Bekijk onze brochure voor particulieren.