• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Uw gehele online bedrijf inzichtelijk

Uw gehele bedrijf online inzichtelijk

Ongeacht of uw verzekeringen en/of voorzieningen bij ons kantoor zijn ondergebracht, biedt AAZ Business Support u de meest optimale financiële en administratieve ondersteuning voor uw dagelijkse bedrijfsvoering en personeelszaken.

Dat begint altijd met objectief, onafhankelijk advies en wordt desgewenst aangevuld met diensten als risicoanalyse en -beheer, en diverse regelingen die onder Employee Benefits vallen.

Voorzieningen als pensioen, zorgverzekeringen, leaseregelingen of de salarisadministratie worden beheerd en gemuteerd tot op werknemersniveau. Maar ook verlof- en verzuimregelingen. En dat 24 uur per dag.

Wilt u alleen de pensioenadministratie uitbesteden? Ook dat is prima. Met de AAZ Support Desk heeft u de regie in handen. U heeft altijd inzicht in alle regelingen en kosten op werknemers-, afdelings- en bedrijfsniveau. Wij kunnen u o.a ondersteunen op diverse gebieden.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Online beheer met de Support Desk

Het kloppend hart van onze dienstverlening is AAZ Business Support, met de Support Desk als ondersteuning. De Support Desk is een internetapplicatie waarmee snel, actueel en eenvoudig het complete pakket arbeidsvoorwaarden van uw personeel wordt beheerd. Bovendien heeft u de personeelskosten voor uzelf inzichtelijk. Ook uw werknemers hebben toegang tot dit systeem en kunnen hun eigen werknemersregelingen inzien. Het systeem is eenvoudig te gebruiken voor de communicatie naar uw werknemers en externe partijen zoals verzekeraars, pensioenuitvoerders of het UWV.

Een voorbeeld: uw werknemer wordt ziek. Slechts één melding van de werkgever in de Support Desk is voldoende om de hele reeks van betrokken partijen te informeren (UWV of ziekengeldverzekeraar, arbodienst etc.). Daarnaast bent u verzekerd van de expertise en persoonlijke begeleiding van ons.

Wilt u zien hoe het werkt? Bekijk dan nu de demo.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Speerpunten van AAZ Support Desk

Speerpunten van AAZ Support Desk

Alles online en op één plek beheersbaar? AAZ Support Desk is een internetapplicatie waarmee u snel, actueel en eenvoudig het complete pakket aan arbeidsvoorwaarden van u personeel kunt inzien en kunt beheren.

Gerelateerde diensten

  • Risicoanalyse en verzekeringen

   Risicoanalyse en verzekeringen

   Met welke risico's heeft uw bedrijf te maken? Waarop hebben deze risico's betrekking? Hoe groot is de kans dat deze risico's optreden? Wat zijn de consequenties

  • Employee Benefits

   Employee Benefits

   Employee Benefits is het geheel aan voorzieningen dat u ter beschikking stelt aan uw medewerkers. Er zijn talloze redenen waarom u dit zou kunnen of moeten doen, maar

  • Financiële coaching

   Financiële coaching

   Tegenwoordig is het niet meer zo makkelijk om aan een goede bedrijfsfinanciering te komen. De kredietcrisis laat de financiële wereld schudden op z'n grondvesten.