• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Financial life planner

Regeren is vooruitzien. En dat geldt zeker wanneer het gaat om uw financiële situatie. Want snelle rendementen zijn geen garantie voor succes op de lange termijn. En om uw financiële situatie ook in de toekomst solide te laten zijn, is een langetermijnplanning noodzakelijk. Kies daarom voor de AAZ Adviesgroep als uw financial life planner. Wij investeren in een duurzame klantrelatie met u en leveren u het maatwerk waaraan u behoefte hebt.

AAZ Lifeplanner

Dat doen we vanuit onze visie: AAZ Lifeplanner. Alles begint met een goed, gedegen persoonlijk financieel overzicht, waarin we uw huidige financiële situatie, eventuele toekomstige gebeurtenissen als erfenissen en bedrijfsovernames én uw wensen en eisen in kaart brengen. Ook nemen we uw risicobereidheid daarin op. Aan de hand daarvan schetst uw financial life planner u enkele toekomstscenario’s. Zo weet u waar u aan toe bent. Niet alleen volgend jaar, maar ook in de verdere toekomst.

Fiscale planning

Bij een financiële planning voor de lange termijn hoort ook een gedegen fiscale planning. Onze financial life planners zijn volledig op de hoogte van alle regels, veranderingen en wetgeving op fiscaal gebied en kunnen u een advies geven waarin uw vermogen, nalatenschap, pensioen en inkomen fiscaal worden geoptimaliseerd.

Maak snel kennis

Bij AAZ Adviesgroep vinden we het belangrijk om u goed te leren kennen. Neem daarom snel contact op met uw financial life planner in ons kantoor in het centrum van Zevenbergen. We vertellen u graag alles over onze werkwijze en aanpak. Zien we u snel?

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis Klant sinds 2015
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis Klant sinds 2015
  ''Goede ervaringen binnen de familie maakten dat wij voor ons hypotheekadvies en algehele financiële planning met AAZ Adviesgroep in zee zijn gegaan. Integer, betrouwbaar, persoonlijk, dichtbij, goed advies en benaderbaar zijn voor ons de woorden die deze organisatie het best typeren.’’
 • Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Al heel lang ben ik klant van AAZ, meer dan 20 jaar. Mijn vorige belastingadviseur stopte ermee en René en Mirjam namen het klantenbestand over. Bij AAZ Adviesgroep is er altijd tijd voor een constructief maar ook prettig gesprek, met op zijn tijd wat humor. Het kantoor is mooi en de medewerkers vind ik betrouwbaar, eerlijk en deskundig.
 • Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
 • Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Van de vele goede en relevante adviezen van AAZ plukken wij nu dagelijks de vruchten. AAZ behoedde ons voor misstappen en adviseerde ons tot het nemen van de juiste besluiten. Waarom ik ruim 20 jaar geleden voor AAZ koos? Dat heeft te maken met 'gevoel', vertrouwen, de mens. Goede adviezen, kennis van zaken en zicht op de toekomst; ik ben 100% tevreden.

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...