• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Financiële planning

Bij het maken van uw financiële planning wilt u verder kijken dan de korte termijn. Het gaat immers om uw financiële toekomst en daarbij hoort een langetermijnvisie. Bij AAZ Adviesgroep begrijpen we dat. Daarom is onze financiële planning eigenlijk meer een vorm van financiële coaching, op basis van een sterke klantrelatie. Wij zijn geen tussenpersoon, maar partner.

Financial life planning

AAZ Adviesgroep hanteert bij het opstellen van een financiële planning de visie van AAZ Lifeplanning. Daarin nemen we niet alleen uw huidige inkomen en vermogen mee, maar kijken we ook naar eventuele ontwikkelingen die zich in de toekomst zullen voordoen: erfenissen, het aankopen of verkopen van een bedrijf, eventuele inkomenshiaten en risico’s die u loopt. Op basis daarvan schetsen we samen met u diverse toekomstscenario’s.

Fiscale planning

Bij een financiële planning op de lange termijn is ook de fiscale factor van groot belang. Daarom maken onze adviseurs voor u net alleen een financiële, maar ook een fiscale planning. Zo maakt u optimaal gebruik van de fiscale voordelen en mogelijkheden om uw vermogen, inkomen, pensioen en nalatenschap fiscaal te optimaliseren.

Maak kennis met AAZ Adviesgroep

Bij AAZ Adviesgroep vinden we het belangrijk om onze klanten écht te leren kennen. Want alleen dan kunnen we u het maatwerk in financiële planning bieden waaraan u behoefte hebt. Daarom nodigen we u graag uit op ons kantoor in het hartje van Zevenbergen, in het oude postkantoor, om nader kennis met u te maken. Neem contact met ons op en we vertellen u graag alles over onze visie op financiële planning en onze werkwijze om die visie werkelijkheid te maken.

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis Klant sinds 2015
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis Klant sinds 2015
  ''Goede ervaringen binnen de familie maakten dat wij voor ons hypotheekadvies en algehele financiële planning met AAZ Adviesgroep in zee zijn gegaan. Integer, betrouwbaar, persoonlijk, dichtbij, goed advies en benaderbaar zijn voor ons de woorden die deze organisatie het best typeren.’’
 • Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Al heel lang ben ik klant van AAZ, meer dan 20 jaar. Mijn vorige belastingadviseur stopte ermee en René en Mirjam namen het klantenbestand over. Bij AAZ Adviesgroep is er altijd tijd voor een constructief maar ook prettig gesprek, met op zijn tijd wat humor. Het kantoor is mooi en de medewerkers vind ik betrouwbaar, eerlijk en deskundig.
 • Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
 • Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Van de vele goede en relevante adviezen van AAZ plukken wij nu dagelijks de vruchten. AAZ behoedde ons voor misstappen en adviseerde ons tot het nemen van de juiste besluiten. Waarom ik ruim 20 jaar geleden voor AAZ koos? Dat heeft te maken met 'gevoel', vertrouwen, de mens. Goede adviezen, kennis van zaken en zicht op de toekomst; ik ben 100% tevreden.

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...