• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Financiële planning

Bij het maken van uw financiële planning wilt u verder kijken dan de korte termijn. Het gaat immers om uw financiële toekomst en daarbij hoort een langetermijnvisie. Bij AAZ Adviesgroep begrijpen we dat. Daarom is onze financiële planning eigenlijk meer een vorm van financiële coaching, op basis van een sterke klantrelatie. Wij zijn geen tussenpersoon, maar partner.

Financial life planning

AAZ Adviesgroep hanteert bij het opstellen van een financiële planning de visie van AAZ Lifeplanning. Daarin nemen we niet alleen uw huidige inkomen en vermogen mee, maar kijken we ook naar eventuele ontwikkelingen die zich in de toekomst zullen voordoen: erfenissen, het aankopen of verkopen van een bedrijf, eventuele inkomenshiaten en risico’s die u loopt. Op basis daarvan schetsen we samen met u diverse toekomstscenario’s.

Fiscale planning

Bij een financiële planning op de lange termijn is ook de fiscale factor van groot belang. Daarom maken onze adviseurs voor u net alleen een financiële, maar ook een fiscale planning. Zo maakt u optimaal gebruik van de fiscale voordelen en mogelijkheden om uw vermogen, inkomen, pensioen en nalatenschap fiscaal te optimaliseren.

Maak kennis met AAZ Adviesgroep

Bij AAZ Adviesgroep vinden we het belangrijk om onze klanten écht te leren kennen. Want alleen dan kunnen we u het maatwerk in financiële planning bieden waaraan u behoefte hebt. Daarom nodigen we u graag uit op ons kantoor in het hartje van Zevenbergen, in het oude postkantoor, om nader kennis met u te maken. Neem contact met ons op en we vertellen u graag alles over onze visie op financiële planning en onze werkwijze om die visie werkelijkheid te maken.

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."
 • Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
 • Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  "Er wordt iedere keer naar het totaalplaatje gekeken. Of je nu komt met een vraag over sparen, over je pensioen of een verzekering; alles wordt afgezet tegen het totaalplaatje wat in de loop der tijd met de verschillende gesprekken tot stand is gekomen."
 • Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  "Face to face contact is nooit een probleem, er wordt net zo makkelijk een afspraak ingepland bij AAZ op kantoor als bij mij thuis. Bij AAZ wordt je altijd prompt geholpen met complexe financiële vraagstukken maar ook met de belastingaangifte en verzekeringen zijn ze mijn partij."

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...