• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Financiële planning Breda

U wilt uw financiën niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed geregeld hebben. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want de fiscale regels veranderen continu, uw inkomen fluctueert gedurende uw leven en u heeft wellicht een onderneming of bezittingen in Breda. Wat uw situatie ook is: een goede financiële planning zorgt er voor dat uw geldzaken goed geregeld zijn.

Persoonlijke financiële coach

Wilt u graag uw financiële planning toevertrouwen aan een partij die niet alleen als tussenpersoon optreedt, maar juist naast u staat, als coach en partner? Dan is AAZ Adviesgroep voor u de juiste keuze. Onze financiële experts hebben jarenlange ervaring in het vormgeven van de financiële planning van uiteenlopende klanten. Omdat wij investeren in een grondige kennismaking met u en uw financiële situatie, leveren wij u maatwerk, volledig toegespitst op uw wensen en voorkeuren.

Persoonlijk financieel overzicht

Uw financiële planning maken wij aan de hand van uw persoonlijk financieel overzicht. Daarin nemen we bijvoorbeeld zaken op als uw inkomen en uw beleggingsbereidheid, maar nemen we ook belangrijke gebeurtenissen zoals een erfenis of een bedrijfsovername, de risico’s die u al dan niet loopt en eventuele inkomenshiaten op. Zo kunnen we u diverse toekomstscenario’s schetsen op basis waarvan u uw financiële planning kunt opstellen.

Maak vrijblijvend kennis

Bij AAZ Adviesgroep geloven we in de kracht van een persoonlijke relatie met onze klanten. Daarom nodigen we u van harte uit om eens kennis met ons te komen maken. Ons kantoor is gevestigd in het oude, statige postkantoor van Zevenbergen, vlakbij Breda. Neem gerust contact met ons op zodat we u alles over onze werkwijze en onze filosofie kunnen vertellen.

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis Klant sinds 2015
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis Klant sinds 2015
  ''Goede ervaringen binnen de familie maakten dat wij voor ons hypotheekadvies en algehele financiële planning met AAZ Adviesgroep in zee zijn gegaan. Integer, betrouwbaar, persoonlijk, dichtbij, goed advies en benaderbaar zijn voor ons de woorden die deze organisatie het best typeren.’’
 • Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Al heel lang ben ik klant van AAZ, meer dan 20 jaar. Mijn vorige belastingadviseur stopte ermee en René en Mirjam namen het klantenbestand over. Bij AAZ Adviesgroep is er altijd tijd voor een constructief maar ook prettig gesprek, met op zijn tijd wat humor. Het kantoor is mooi en de medewerkers vind ik betrouwbaar, eerlijk en deskundig.
 • Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
 • Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Van de vele goede en relevante adviezen van AAZ plukken wij nu dagelijks de vruchten. AAZ behoedde ons voor misstappen en adviseerde ons tot het nemen van de juiste besluiten. Waarom ik ruim 20 jaar geleden voor AAZ koos? Dat heeft te maken met 'gevoel', vertrouwen, de mens. Goede adviezen, kennis van zaken en zicht op de toekomst; ik ben 100% tevreden.

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...