• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Financiële planning Breda

U wilt uw financiën niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed geregeld hebben. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want de fiscale regels veranderen continu, uw inkomen fluctueert gedurende uw leven en u heeft wellicht een onderneming of bezittingen in Breda. Wat uw situatie ook is: een goede financiële planning zorgt er voor dat uw geldzaken goed geregeld zijn.

Persoonlijke financiële coach

Wilt u graag uw financiële planning toevertrouwen aan een partij die niet alleen als tussenpersoon optreedt, maar juist naast u staat, als coach en partner? Dan is AAZ Adviesgroep voor u de juiste keuze. Onze financiële experts hebben jarenlange ervaring in het vormgeven van de financiële planning van uiteenlopende klanten. Omdat wij investeren in een grondige kennismaking met u en uw financiële situatie, leveren wij u maatwerk, volledig toegespitst op uw wensen en voorkeuren.

Persoonlijk financieel overzicht

Uw financiële planning maken wij aan de hand van uw persoonlijk financieel overzicht. Daarin nemen we bijvoorbeeld zaken op als uw inkomen en uw beleggingsbereidheid, maar nemen we ook belangrijke gebeurtenissen zoals een erfenis of een bedrijfsovername, de risico’s die u al dan niet loopt en eventuele inkomenshiaten op. Zo kunnen we u diverse toekomstscenario’s schetsen op basis waarvan u uw financiële planning kunt opstellen.

Maak vrijblijvend kennis

Bij AAZ Adviesgroep geloven we in de kracht van een persoonlijke relatie met onze klanten. Daarom nodigen we u van harte uit om eens kennis met ons te komen maken. Ons kantoor is gevestigd in het oude, statige postkantoor van Zevenbergen, vlakbij Breda. Neem gerust contact met ons op zodat we u alles over onze werkwijze en onze filosofie kunnen vertellen.

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."
 • Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
 • Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  "Er wordt iedere keer naar het totaalplaatje gekeken. Of je nu komt met een vraag over sparen, over je pensioen of een verzekering; alles wordt afgezet tegen het totaalplaatje wat in de loop der tijd met de verschillende gesprekken tot stand is gekomen."
 • Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  "Face to face contact is nooit een probleem, er wordt net zo makkelijk een afspraak ingepland bij AAZ op kantoor als bij mij thuis. Bij AAZ wordt je altijd prompt geholpen met complexe financiële vraagstukken maar ook met de belastingaangifte en verzekeringen zijn ze mijn partij."

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...