• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Financiële planning Etten-Leur

Wilt u graag uw financiële planning toevertrouwen aan een adviseur die niet alleen als tussenpersoon optreedt, maar pal naast u staat, als coach en partner? Dan is AAZ Adviesgroep voor u de juiste keuze. Onze financiële experts hebben jarenlange ervaring in het vormgeven van de financiële planning van uiteenlopende klanten. Omdat wij investeren in een grondige kennismaking met u en uw financiële situatie, leveren wij u maatwerk, volledig toegespitst op uw wensen en voorkeuren.

Lifeplanning

Onze adviseurs werken vanuit de visie van AAZ Lifeplanning. Dat houdt in dat we, voorafgaand aan het advies, een persoonlijk financieel overzicht maken. Daarin zijn bijvoorbeeld uw inkomen en uw beleggingsbereidheid opgenomen, maar kunnen we ook zaken meenemen als een erfenis, een bedrijfsovername en de risico’s die u eventueel loopt. Heeft u bezittingen of panden in Etten-Leur? Dan nemen we die er ook in op. Aan de hand hiervan kunnen we u diverse toekomstscenario’s voorleggen. Op basis hiervan kunt u beslissingen nemen over uw financiële planning.

Pensioen

Bij AAZ Adviesgroep kijken we graag verder vooruit. Daarom nemen we in uw financiële planning uiteraard ook uw pensioen mee. Samen met u maken we daarnaast een fiscale planning, zodat u op de lange termijn uw wensen en doelen op fiscaal optimaliseren. Zo benut u de fiscale regels optimaal en geniet u maximaal van uw vermogen en uw pensioen, als het eenmaal zo ver is.

Maak vrijblijvend kennis

We vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te kennen en een professionele vertrouwensrelatie met hen op te bouwen. Daarom nodigen we u graag uit bij ons op kantoor in Zevenbergen, vlakbij Etten-Leur. We vertellen u dan alles over hoe we u kunnen bijstaan in het opstellen van uw financiële planning en over onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op, zodat we nader kennis met u kunnen maken.   

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis Klant sinds 2015
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis
  Sjors Nelemans en Iris Nieuwenhuis Klant sinds 2015
  ''Goede ervaringen binnen de familie maakten dat wij voor ons hypotheekadvies en algehele financiële planning met AAZ Adviesgroep in zee zijn gegaan. Integer, betrouwbaar, persoonlijk, dichtbij, goed advies en benaderbaar zijn voor ons de woorden die deze organisatie het best typeren.’’
 • Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Al heel lang ben ik klant van AAZ, meer dan 20 jaar. Mijn vorige belastingadviseur stopte ermee en René en Mirjam namen het klantenbestand over. Bij AAZ Adviesgroep is er altijd tijd voor een constructief maar ook prettig gesprek, met op zijn tijd wat humor. Het kantoor is mooi en de medewerkers vind ik betrouwbaar, eerlijk en deskundig.
 • Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
 • Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Van de vele goede en relevante adviezen van AAZ plukken wij nu dagelijks de vruchten. AAZ behoedde ons voor misstappen en adviseerde ons tot het nemen van de juiste besluiten. Waarom ik ruim 20 jaar geleden voor AAZ koos? Dat heeft te maken met 'gevoel', vertrouwen, de mens. Goede adviezen, kennis van zaken en zicht op de toekomst; ik ben 100% tevreden.

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...