• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Financiële planning Etten-Leur

Wilt u graag uw financiële planning toevertrouwen aan een adviseur die niet alleen als tussenpersoon optreedt, maar pal naast u staat, als coach en partner? Dan is AAZ Adviesgroep voor u de juiste keuze. Onze financiële experts hebben jarenlange ervaring in het vormgeven van de financiële planning van uiteenlopende klanten. Omdat wij investeren in een grondige kennismaking met u en uw financiële situatie, leveren wij u maatwerk, volledig toegespitst op uw wensen en voorkeuren.

Lifeplanning

Onze adviseurs werken vanuit de visie van AAZ Lifeplanning. Dat houdt in dat we, voorafgaand aan het advies, een persoonlijk financieel overzicht maken. Daarin zijn bijvoorbeeld uw inkomen en uw beleggingsbereidheid opgenomen, maar kunnen we ook zaken meenemen als een erfenis, een bedrijfsovername en de risico’s die u eventueel loopt. Heeft u bezittingen of panden in Etten-Leur? Dan nemen we die er ook in op. Aan de hand hiervan kunnen we u diverse toekomstscenario’s voorleggen. Op basis hiervan kunt u beslissingen nemen over uw financiële planning.

Pensioen

Bij AAZ Adviesgroep kijken we graag verder vooruit. Daarom nemen we in uw financiële planning uiteraard ook uw pensioen mee. Samen met u maken we daarnaast een fiscale planning, zodat u op de lange termijn uw wensen en doelen op fiscaal optimaliseren. Zo benut u de fiscale regels optimaal en geniet u maximaal van uw vermogen en uw pensioen, als het eenmaal zo ver is.

Maak vrijblijvend kennis

We vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te kennen en een professionele vertrouwensrelatie met hen op te bouwen. Daarom nodigen we u graag uit bij ons op kantoor in Zevenbergen, vlakbij Etten-Leur. We vertellen u dan alles over hoe we u kunnen bijstaan in het opstellen van uw financiële planning en over onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op, zodat we nader kennis met u kunnen maken.   

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."
 • Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
 • Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  "Er wordt iedere keer naar het totaalplaatje gekeken. Of je nu komt met een vraag over sparen, over je pensioen of een verzekering; alles wordt afgezet tegen het totaalplaatje wat in de loop der tijd met de verschillende gesprekken tot stand is gekomen."
 • Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  "Face to face contact is nooit een probleem, er wordt net zo makkelijk een afspraak ingepland bij AAZ op kantoor als bij mij thuis. Bij AAZ wordt je altijd prompt geholpen met complexe financiële vraagstukken maar ook met de belastingaangifte en verzekeringen zijn ze mijn partij."

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...