• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Life planning

Zoals alles in het leven hebben ook uw financiën aandacht en planning nodig. Maar dat kan lastiger zijn dan u had verwacht. Pensioenen, belasting, verzekeringen, hypotheek, eventuele zakelijke leningen, goed rendement : er komt veel bij kijken. Een financieel adviseur moet dan ook eigenlijk meer doen dan tussenpersoon zijn. AAZ Adviesgroep helpt u hierbij met life planning.

 

Persoonlijk overzicht

Life planning begint met een persoonlijk overzicht van uw volledige financiële situatie. Inkomsten en uitgaven, Schulden en Vermogen, uw woning én ook uw eigen bedrijf nemen we daarin mee. Uw wensen zetten we in uw persoonlijk overzicht. Hoe ziet u uw pensioen voor zich, wat heeft u dan nodig, hoeveel risico bent u bereid te nemen met uw vermogen en wat zijn uw financiële doelen voor de toekomst?
 

Uw life planning

Vervolgens kan uw adviseur van AAZ Adviesgroep aan de slag met uw financial life planning. Daarin krijgt u een volledig persoonlijk advies, op maat gemaakt aan de hand van uw situatie en voorkeuren. Ook zaken als bijvoorbeeld verzekeringen en belasting kunnen we daarbij meenemen, want financial life planning houdt niet op bij uw vermogen. Onze deskundige life planners zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving op dat gebied en kunnen u een passend advies geven.
 

Gerust gevoel

Met de coaching en life planning van AAZ Adviesgroep slaapt u lekkerder. U weet dat uw financiën goed zijn geregeld, op de manier die bij u past. Met uw Mijn AAZ-account heeft u altijd en overal inzicht in uw financiën. En natuurlijk gaat u regelmatig om de tafel met uw life planner, om alles op een rijtje te zetten en waar nodig uw life planning bij te stellen.
 

Maak een afspraak

Wilt u ook de rust en het gemak ervaren van AAZ life planning? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor in het oude postkantoor van Zevenbergen. We vertellen u alles over life planning en de mogelijkheden voor u. 

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."
 • Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
 • Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  "Er wordt iedere keer naar het totaalplaatje gekeken. Of je nu komt met een vraag over sparen, over je pensioen of een verzekering; alles wordt afgezet tegen het totaalplaatje wat in de loop der tijd met de verschillende gesprekken tot stand is gekomen."
 • Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  "Face to face contact is nooit een probleem, er wordt net zo makkelijk een afspraak ingepland bij AAZ op kantoor als bij mij thuis. Bij AAZ wordt je altijd prompt geholpen met complexe financiële vraagstukken maar ook met de belastingaangifte en verzekeringen zijn ze mijn partij."
 • Henk en Petra Happel
  Henk en Petra Happel Klant sinds 1998
  Henk en Petra Happel
  Henk en Petra Happel Klant sinds 1998
  ‘Wij zijn in 1998 klant geworden bij AAZ Adviesgroep, dit is destijds via familie gegaan. AAZ werkt voor ons als onbekenden in de financiële wereld als een gids met een uitvoerige en betrouwbare dienstverlening. Kortom, een vertrouwd adres waar ik met mijn vragen over mijn financiële toekomst terecht kan.’
 • Gretha van Velthuizen
  Gretha van Velthuizen Klant sinds 2005
  Gretha van Velthuizen
  Gretha van Velthuizen Klant sinds 2005
  Het eerste contact werd gelegd in 2005, met destijds als aanleiding het kopen van een huis. AAZ, met name René, heeft een recht-voor-zijn-raap aanpak, en dit waarderen wij zeer. Het past bij ons en onze manier van benaderen van bepaalde vraagstukken. Doordat René er geen doekjes om windt, weet hij op een prettige manier tot de kern te komen. In het woud van financiële dienstverlening weet AAZ zich te onderscheiden door een persoonlijke aanpak en te bouwen aan een vertrouwensrelatie.
 • Paul en Trees van der Cammen
  Paul en Trees van der Cammen Klant sinds 2015
  Paul en Trees van der Cammen
  Paul en Trees van der Cammen Klant sinds 2015
  Op aanraden van een goede vriend van ons hebben wij in 2015 bij AAZ aangeklopt. Aanleiding hiervoor was dat wij graag onze financiële plannen wilden herzien. AAZ is een kantoor met een behoedzame, professionele aanpak en op maat gemaakt advies voor iedere situatie. Kortom, een zeer gewaardeerde steun en toeverlaat bij diverse complexe financiële items. Op een schaal van 1 tot 10 is een 9 zeker op zijn plaats!

Nieuws

 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...
 • DSC_0260

  Hypotheek voor ZZPérs… meer mogelijk vanaf 1 december 2016?!

  Het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) maakt het vanaf 1 december 2016 mogelijk voor&...