• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
  • Pensioen | AAZ Adviesgroep
  • SW1_5619_klein
  • pensioen 2

AAZ zorgt dat RegioBank blijft!

Steeds meer banken in Nederland verminderen niet alleen hun service, maar verdwijnen zelfs. Vooral in dorpen en kleinere steden. Omdat iedereen een bank in de buurt verdient heeft RegioBank zelfstandig adviseurs, zoals wij, door heel Nederland. En dat blijft ook zo. Wij zijn het kantoor bij u om de hoek, met een bekend gezicht, waar u persoonlijke service en advies op maat krijgt.

AAZ zorgt dat RegioBank blijft!

Al uw geldzaken onder één dak
Iedereen is bij RegioBank van harte welkom. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost niets extra’s. U kunt bij ons eigenlijk voor alles terecht; sparen, betalen. etc. etc. Wij nemen de tijd!  Van ons krijgt u persoonlijke aandacht.

“Het concept van Regiobank sluit hiermee volledig aan op onze brede dienstverlening en hoe wij binnen ons bedrijf al meer dan 25 jaar zaken doen. Gewoon een goed gesprek met een kop koffie, persoonlijk contact en het geven van advies op maat“ zegt René Groenendijk, directeur van
AAZ adviesgroep, zelfstandig adviseur van RegioBank Zevenbergen.

AAZ adviesgroep is een onafhankelijke financieel adviesbureau. Wij adviseren en begeleiden ondernemers en particulieren op financieel gebied, los van producten. Financial Lifestyle Planning en Vermogensadvies zijn daarbij de speerpunten binnen onze adviespraktijk. Risicobeheer en Fiscaliteiten zijn hiermee onlosmakelijk verbonden.

Wij gaan verder waar anderen stoppen.
Als uw onafhankelijke, persoonlijk coach maken wij niet alleen uw financiële situatie inzichtelijk.  Samen met u bepalen wij uw doelen en stellen wij het Plan van Aanpak op. Totaaladvies,  maatwerkoplossingen en een lange termijn  relatie  staan hierin centraal. Wij zijn uw klankbord, uw meest betrokken en betrouwbare partner en staan u terzijde in het realiseren van uw ambities en toekomstdromen. Bij ons draait het om úw belang.

Kom naar de Overstapparade op 13 september a.s.
Tijdens het Nazomerfestival in Zevenbergen zal AAZ de Regiobank extra bij u onder de aandacht brengen. Wij organiseren een gezellige middag, met leuke activiteiten voor jong en oud!  U kunt met onze medewerkers kennis maken en alles te weten komen over onze dienstverlening.  Wij zouden het leuk vinden als u ons een bezoekje brengt!

Bent u die dag verhinderd? Geen probleem. Neem even contact met ons op en kom gerust eens langs op ons kantoor voor een uitvoerige kennismaking. Wij helpen u graag.

AAZ Regiobank blijft!     Regiobank Zevenbergen blijft!

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief