• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
  • Pensioen | AAZ Adviesgroep
  • SW1_5619_klein
  • pensioen 2

Zilvervlootparade RegioBank groot succes!

Op zondag 7 september jl. hebben wij met de Zilvervlootparade deelgenomen aan het Nazomerfestival in Zevenbergen.Het was een groot succes met meer dan duizend bezoekers aan onze stand!

Zilvervlootparade RegioBank groot succes!

Bij het wervelwindspel konden de kinderen proberen zoveel mogelijk dukaten te vangen. De kinderen waren erg enthousiast en er werden veel creatieve truckjes bedacht om zo hoog mogelijk te scoren. Winnares was uiteindelijk Jeske van Stappershoef uit Zevenbergen.

Nel Snottebel uit Lage Zwaluwe vergezelde de Zilvervlootparade om de vele kinderen leuk te schminken. Met name de blacklight schmink was een groot succes en gaf de kinderen toverkracht. Vele spidermen, prinsessen en vlinders kwamen voorbij!

De ouders hadden veel belangstelling voor het raadspel. Hiervoor kon men gokken welke som geld er in de pot zat. Van de honderden deelnames was Colinda van den Berk uit Zevenbergen slechts €0,29 verwijderd van het exacte bedrag! Zij won hiermee de Efteling Cadeaukaart ad € 100,00.

Wanneer u nu een Zilvervlootrekening opent ( met een minimumstorting van €50,-) of een Spaar-op-Maatrekening (met een minimumstorting van €500,-) ontvangt u van ons een Deluxebox met een max. waarde van €528,- cadeau! Deze actie loopt tot 31 oktober 2014 en is alleen geldig bij RegioBank Zevenbergen.

De foto's van het evenement kunt u terug vinden op Album Zilvervlootparade Zevenbergen.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief