• samuel-zeller-4138-unsplash
  • SW1_5505_klein
  • rawpixel-574844-unsplash
  • SW1_5558_klein
  • roman-kraft-669711-unsplash

Reacties over nieuwe website!

Reacties over nieuwe website!

Allereerst willen wij jullie hartelijk danken voor het bezoek aan onze nieuwe website. Niets is leuker dan na zo’n traject hard werken aan ons nieuwe gezicht zoveel leuke reacties te ontvangen. Een aantal van deze reacties staan hebben wij hieronder weergegeven.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ton Schrauwen

Overzichtelijk, fris, gastvrij, persoonlijk, vertrouwd.

Brigitte Granacher

Een duidelijke en overzichtelijke website, en nu heb ik ook gezichten bij de personen die ik aan de telefoon krijg, TOP. 

Marleen van Vuren

Moderne website! Zeker een verbetering. Leuk ook om meer persoonlijk contact te zoeken, bijvoorbeeld via de blog (de introtekst van de blog moet nog wel even aangepast worden..). Het voorstellen van het team is heel erg geslaagd! Daarnaast natuurlijk veel informatie te vinden over de verschillende diensten, goed geregeld

Hans Schraver

De website is mooi overzichtelijk met ook aansprekende tabjes. Inhoud goed en nodigt zeker uit om nader in contact te komen!

Rene Jacobs

Aangezien ik (en daarmee ook mijn gezin) in het ondernemerschap de juiste weg aan het zoeken ben, geeft de site een realistisch beeld van wat ik allemaal te verwachten sta. Privé zijn we altijd al grandioos ondersteund en zijn wij voorzien van eerlijk advies. Omdat deze 24/7 economie veel van ons verlangt is een eenvoudig toegankelijke en gebruiksvriendelijke site als informatie bron geen overbodige luxe. Een vertrouwde plek waar je gerust een vraag kunt achterlaten is waar je het verschil kunt maken. Als de opvolging net zo is als het huidige persoonlijke contact, dan gaat hier iedereen veel plezier aan beleven. Keep up the good work! Groetjes uit Zundert (klein dorp waar wij proberen groot te denken ;-))

Diana Ryman

Geweldig mooi,overzichtelijk en ik vind jullie magazine ontzettend leuk en mooi.

Alice Venema

Mooie website, duidelijk, informerend en adviserend zowel voor de  zakelijke klanten  als particuliere klanten. Succes ermee!

Walter van der Pluym

Zit er gelikt uit! Vooral de mooie foto's met kleuren.

René Brugman

Eer zeer duidelijke informatieve website. De onderwerpen die actueel zijn komen aan bod. En de klant staat centraal!! Héél belangrijk.

Hans Delfos

Duidelijk, met goede uitleg en gelukkig makkelijk toegankelijk voor "gewone internetgebruikers".

 

Maria Bastiaanssen

Mooie vormgeving, mooie droom-plaatjes. Hoe beheer je de middelen die je dromen waar kunnen maken?  Mooi om je aan het denken te zetten!

Ton Schrauwen

Overzichtelijk, fris, gastvrij, persoonlijk, vertrouwd.

Manon Lokers-Boeijen

Van het begin af aan…… Is het een "feest" om naar de nieuwe site te gaan! Mooi, vernieuwend, helemaal top! Veel succes allen, zet m op!

Anton van Dam

Mooi opgezet, duidelijk en frisse moderne look-en-feel! Leuk dat het team ook via de site te zien is, maakt het persoonlijk en leuk!

Jeroen Verwijmeren

Erg duidelijk en overzichtelijk, je kunt makkelijk vinden wat je zoekt. Een aanwinst!

Esther Leijs

Mooie vormgeving, duidelijke info en het kopje koffie ziet er ook aantrekkelijk uit :-)

Nicolette Rotteveel

Mooie website hoor! Mooie foto's die wisselen in de header. Dat maakt het geheel aantrekkelijk. Goede informatie hadden jullie altijd al. Leuk om jullie persoonlijke achtergronden te mogen weten. Met veel interesse gelezen. Zo voelt het contact nóg persoonlijker. Tenslotte weten jullie ook zo'n beetje alles van ons! ;-) Succes verder!