• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
  • Pensioen | AAZ Adviesgroep
  • SW1_5619_klein
  • pensioen 2

Gaat uw kind een wereldreis maken of stagelopen in het buitenland?

Voor onze kinderen is het passeren van de grenzen bijna net zo gewoon als gaan winkelen in een andere grote stad. De wereld ligt aan hun voeten. Dit globetrottergevoel bij onze tieners en twintigers maakt dat zij met gemak hun spullen oppakken om te gaan reizen.

Gaat uw kind een wereldreis maken of stagelopen in het buitenland?

Lange wereldreizen om andere landen te gaan ontdekken. Of stagelopen en levenservaring opdoen in een ander werelddeel. Als ouders zijn we trots, maar kijken we ook mee of zaken wel goed geregeld zijn. Want tja, het is aan u om er rekening mee te houden dat er ook iets verkeerd kan gaan, toch? Uw kind heeft daar even geen oog voor want die ziet alleen het fantastische avontuur. 

Bij een goede voorbereiding op de reis naar het buitenland en het verblijf horen aangepaste verzekeringen. Per kind is het verschillend wat hierin dient te gebeuren. Biedt de huidige zorgverzekering voldoende dekking in het buitenland? Hoe staat het met aansprakelijkheid, rechtsbijstand, annulering, persoonlijke ongevallen? Uw kind gaat niet in zeven sloten tegelijk lopen maar laten we samen even kijken welke financiële risico’s uw uitgesloten wenst te hebben. Dan blijft u met een gerust hart tussen de tulpen zitten als uw kind de wereld gaat veroveren!

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief