• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Onafhankelijk vermogensbeheer

Wanneer u privé of zakelijk vermogen heeft opgebouwd, dan wilt u dit vermogen zorgvuldig beheren. U heeft er immers veel tijd en energie in gestoken om het vermogen uit te laten groeien tot het huidige niveau. Laat u bijstaan door een professionele partij met verstand van zaken. Laat u bijstaan door een vermogensbeheerder die betrouwbaar is, onafhankelijk werkt en altijd uw belangen voorop stelt. Maak uw keuze voor het onafhankelijk vermogensbeheer van AAZ Adviesgroep.

Optimaal rendement met voldoende zekerheid

AAZ Adviesgroep is sinds jaar en dag gespecialiseerd in vermogensplanning. Wij beheren onder andere de vermogens van bedrijven, DGA’ s en andere ondernemers met een BV, ZZP’ers, én particulieren. Wij stellen ons als doel om een optimaal rendement te behalen dat past binnen de vooraf gestelde kaders. Wij leveren u echter niet alleen rendement, maar bovenal sturen wij op het beperken van de risico’s. Wij houden daarbij altijd uw toekomst in ogenschouw. Wij bekijken welke risico’s wij kunnen vermijden of inperken, zodat u zonder zorgen de toekomst tegemoet kunt treden.

Niet afhankelijk van beleggingsfondsen, brokers of banken

AAZ Adviesgroep is een onafhankelijke vermogensbeheerder. Op basis van academische grondslagen stellen wij onze eigen beleggingsportefeuilles samen. Ons vermogensbeheer is onafhankelijk, want wij zijn niet gebonden aan beleggingsfondsen, banken en vermogensbeheerders. Belangrijk hierbij is dat we, anders dan veel van onze collega’s, alles benaderen vanuit Financial Life Planning. We coachen en adviseren u structureel, als uw strategisch partner.

Transparante werkwijze en honorering

Naast het onafhankelijke beleggingsadvies kunt u bij AAZ Adviesgroep rekenen op een transparante werkwijze. Wij bespreken iedere stap van het beleggingsproces met u, zodat u volledig op de hoogte bent van uw vermogensbeheer. Voor onze diensten hanteren wij een transparante en eerlijke vergoeding. Deze hangt onder andere samen met de hoeveelheid werk die wij voor u verrichten en de hoogte van het vermogen van wij voor u beheren. Omdat onze insteek niet is om met veel kostbare transacties een snel rendement te behalen, kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden.

Vermogensbeheerplan op maat

Is uw interesse gewekt en wilt u gebruikmaken van het onafhankelijk vermogensbeheer van AAZ Adviesgroep? Al meer dan twintig jaar is AAZ Adviesgroep in Zevenbergen het financiële kompas waarop ondernemers en particulieren kunnen varen. Neem contact met ons op en wij lichten de mogelijkheden aan u toe. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek vragen wij u naar uw toekomstplannen en schetsen wij wat uw vermogensopties zijn. Wilt u verder, dan ontwikkelen wij samen met u een vermogensbeheerplan op maat.

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."
 • Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
 • Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  "Er wordt iedere keer naar het totaalplaatje gekeken. Of je nu komt met een vraag over sparen, over je pensioen of een verzekering; alles wordt afgezet tegen het totaalplaatje wat in de loop der tijd met de verschillende gesprekken tot stand is gekomen."
 • Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  "Face to face contact is nooit een probleem, er wordt net zo makkelijk een afspraak ingepland bij AAZ op kantoor als bij mij thuis. Bij AAZ wordt je altijd prompt geholpen met complexe financiële vraagstukken maar ook met de belastingaangifte en verzekeringen zijn ze mijn partij."
 • Henk en Petra Happel
  Henk en Petra Happel Klant sinds 1998
  Henk en Petra Happel
  Henk en Petra Happel Klant sinds 1998
  ‘Wij zijn in 1998 klant geworden bij AAZ Adviesgroep, dit is destijds via familie gegaan. AAZ werkt voor ons als onbekenden in de financiële wereld als een gids met een uitvoerige en betrouwbare dienstverlening. Kortom, een vertrouwd adres waar ik met mijn vragen over mijn financiële toekomst terecht kan.’
 • Gretha van Velthuizen
  Gretha van Velthuizen Klant sinds 2005
  Gretha van Velthuizen
  Gretha van Velthuizen Klant sinds 2005
  Het eerste contact werd gelegd in 2005, met destijds als aanleiding het kopen van een huis. AAZ, met name René, heeft een recht-voor-zijn-raap aanpak, en dit waarderen wij zeer. Het past bij ons en onze manier van benaderen van bepaalde vraagstukken. Doordat René er geen doekjes om windt, weet hij op een prettige manier tot de kern te komen. In het woud van financiële dienstverlening weet AAZ zich te onderscheiden door een persoonlijke aanpak en te bouwen aan een vertrouwensrelatie.
 • Paul en Trees van der Cammen
  Paul en Trees van der Cammen Klant sinds 2015
  Paul en Trees van der Cammen
  Paul en Trees van der Cammen Klant sinds 2015
  Op aanraden van een goede vriend van ons hebben wij in 2015 bij AAZ aangeklopt. Aanleiding hiervoor was dat wij graag onze financiële plannen wilden herzien. AAZ is een kantoor met een behoedzame, professionele aanpak en op maat gemaakt advies voor iedere situatie. Kortom, een zeer gewaardeerde steun en toeverlaat bij diverse complexe financiële items. Op een schaal van 1 tot 10 is een 9 zeker op zijn plaats!

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...