• AAZ-potten-bakken
  • AAZ-Stempels
  • AAZ-vergrootglas

Onze werkwijze

Financieel doordacht en doeltreffend advies

AAZ adviesgroep biedt financieel advies en begeleiding op maat. Dit doen wij structureel en planmatig. De lange termijn staat hierbij centraal. Wij houden rekening met de ontwikkelingen in de markt, veranderende wetgeving en de levensfase waarin u zit. Het realiseren van uw financiële wensen en doelen, daar gaat het ons om. En daar ligt ook onze kracht. Wij combineren financiële producten en diensten en halen daar maximaal voordeel voor u uit. Synergetisch voordeel noemen wij dat.

Onafhankelijk financieel advies en coaching

Binnen ons adviesmodel hanteren wij een duidelijke splitsing tussen advies, bemiddeling, beheer én coaching (Life Planning).
Wat dit voor u betekent? Onafhankelijk advies en begeleiding op financieel, fiscaal en soms ook juridisch gebied, zónder de directe verplichting om financiële producten/diensten bij ons af te nemen. Elk adviestraject begint met een inventarisatie van uw situatie en behoeften, die wij op structurele en planmatige wijze invullen en opvolgen. 

Financiële producten en diensten

U bepaalt zelf van welke financiële diensten en/of producten u gebruikmaakt. Wij hebben vrijwel alle expertise in 'eigen huis' en zijn specialist in fiscale en vermogensvraagstukken . Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van verzekeraars, banken, notarissen, accountants, juristen en fiscalisten waarmee wij samenwerken. Welke producten en/of diensten u bij ons afneemt? Ook dat bepaalt u zelf. Wij zorgen voor optimale synergie, efficiency én kostenbesparing!

 

Ons financieel adviesproces

 

Particulier

Particulier

Bent u ook zo benieuwd wat AAZ Adviesgroep voor u kan betekenen?

Bekijk dan nu onze diensten en ontdek hoe we samen het jaar 2015 voor u tot een succes kunnen maken.

Zakelijk

Zakelijk

Bij een ondernemer zijn zakelijk en privé onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit vraagt om een andere focus.

Bekijk onze diensten om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.