• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Vermogensbeheer Breda

De regio Breda kent een ruim aanbod van vermogensbeheerders en financieel adviseurs. Van kleine, lokale spelers tot grote partijen: ze zijn allemaal vertegenwoordigd. Zoekt u echter een vermogensbeheerder die het belangrijk vindt om u goed te leren kennen, die niet gaat voor snel rendement maar juist voor zekerheid op de lange termijn en die inzet op het beheersbaar houden van uw risico’s? Dan wordt het aanbod opeens een stuk beperkter. AAZ Adviesgroep is dan voor u een goede keuze.

Laag risicoprofiel

Bij AAZ Adviesgroep vinden we het heel belangrijk om u persoonlijk te leren kennen. We kunnen dan uw vermogensbeheer zodanig inrichten dat het bij uw wensen en voorkeuren past. Want uw vermogen is letterlijk een kostbaar bezit, waarbij zekerheid op de lange termijn belangrijk is. Daarom kiezen we bij AAZ Adviesgroep voor vermogensbeheer met een laag risicoprofiel. Sparen kan daar ook onderdeel van uitmaken. Samen met u bepalen we welke strategie we inzetten om uw vermogen zo goed mogelijk te beheren.

Transparant advies

AAZ Adviesgroep is niet gebonden aan fondsen of banken. Daarom krijgt u van ons een onafhankelijk en transparant financieel advies. Ook de vergoeding die u daarvoor betaalt, is transparant. Deze hangt onder meer af van de hoeveelheid werk die we voor u verrichten en van de hoogte van het vermogen dat we voor u beheren. Omdat onze insteek niet is om met veel kostbare transacties een snel rendement te behalen, kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden. Zo kunnen we u een stabiel rendement bieden tegen lage kosten.
 

Maak een afspraak

De financiële experts van AAZ Adviesgroep hebben ruim twintig jaar ervaring in vermogensbeheer. Kom gerust langs in ons kantoor in het oude postkantoor van Zevenbergen, vlakbij Breda, voor een persoonlijk gesprek over uw vermogensbeheer. Neem contact met ons op en we vertellen u graag alles over onze aanpak!

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Al heel lang ben ik klant van AAZ, meer dan 20 jaar. Mijn vorige belastingadviseur stopte ermee en René en Mirjam namen het klantenbestand over. Bij AAZ Adviesgroep is er altijd tijd voor een constructief maar ook prettig gesprek, met op zijn tijd wat humor. Het kantoor is mooi en de medewerkers vind ik betrouwbaar, eerlijk en deskundig.
 • Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
 • Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Van de vele goede en relevante adviezen van AAZ plukken wij nu dagelijks de vruchten. AAZ behoedde ons voor misstappen en adviseerde ons tot het nemen van de juiste besluiten. Waarom ik ruim 20 jaar geleden voor AAZ koos? Dat heeft te maken met 'gevoel', vertrouwen, de mens. Goede adviezen, kennis van zaken en zicht op de toekomst; ik ben 100% tevreden.
 • Max Veerman
  Max Veerman Klant sinds 2006
  Max Veerman
  Max Veerman Klant sinds 2006
  Goede recensies brachten mij bij AAZ, nadat ik ontevreden was over het verzekeringskantoor waar ik eerder bij aangesloten was. Dat alles onder één dak zit bij AAZ, vind ik prettig. Het scheppen van duidelijkheid, goede begeleiding en behulpzame medewerkers zijn dingen die mij aanspreken aan AAZ. Als zij zo doorgaan, zijn wij dik tevreden!

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...