• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
  • Pensioen | AAZ Adviesgroep
  • SW1_5619_klein
  • pensioen 2

Vermogensbeheer Breda

De regio Breda kent een ruim aanbod van vermogensbeheerders en financieel adviseurs. Van kleine, lokale spelers tot grote partijen: ze zijn allemaal vertegenwoordigd. Zoekt u echter een vermogensbeheerder die het belangrijk vindt om u goed te leren kennen, die niet gaat voor snel rendement maar juist voor zekerheid op de lange termijn en die inzet op het beheersbaar houden van uw risico’s? Dan wordt het aanbod opeens een stuk beperkter. AAZ Adviesgroep is dan voor u een goede keuze.

Laag risicoprofiel

Bij AAZ Adviesgroep vinden we het heel belangrijk om u persoonlijk te leren kennen. We kunnen dan uw vermogensbeheer zodanig inrichten dat het bij uw wensen en voorkeuren past. Want uw vermogen is letterlijk een kostbaar bezit, waarbij zekerheid op de lange termijn belangrijk is. Daarom kiezen we bij AAZ Adviesgroep voor vermogensbeheer met een laag risicoprofiel. Sparen kan daar ook onderdeel van uitmaken. Samen met u bepalen we welke strategie we inzetten om uw vermogen zo goed mogelijk te beheren.

Transparant advies

AAZ Adviesgroep is niet gebonden aan fondsen of banken. Daarom krijgt u van ons een onafhankelijk en transparant financieel advies. Ook de vergoeding die u daarvoor betaalt, is transparant. Deze hangt onder meer af van de hoeveelheid werk die we voor u verrichten en van de hoogte van het vermogen dat we voor u beheren. Omdat onze insteek niet is om met veel kostbare transacties een snel rendement te behalen, kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden. Zo kunnen we u een stabiel rendement bieden tegen lage kosten.
 

Maak een afspraak

De financiële experts van AAZ Adviesgroep hebben ruim twintig jaar ervaring in vermogensbeheer. Kom gerust langs in ons kantoor in het oude postkantoor van Zevenbergen, vlakbij Breda, voor een persoonlijk gesprek over uw vermogensbeheer. Neem contact met ons op en we vertellen u graag alles over onze aanpak!

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

  • Wetenschappelijk benadering en aanpak
  • Lage kosten & risico's
  • Persoonlijk plan van aanpak
  • Mondiale en lange termijn focus
  • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

  • Rene Huijbregts
    Rene Huijbregts Klant sinds 1993
    Rene Huijbregts
    Rene Huijbregts Klant sinds 1993
    "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."
  • Jeroen le Rütte
    Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
    Jeroen le Rütte
    Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
    "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
  • Johan Klink
    Johan Klink Klant sinds 2008
    Johan Klink
    Johan Klink Klant sinds 2008
    "Er wordt iedere keer naar het totaalplaatje gekeken. Of je nu komt met een vraag over sparen, over je pensioen of een verzekering; alles wordt afgezet tegen het totaalplaatje wat in de loop der tijd met de verschillende gesprekken tot stand is gekomen."
  • Ben Gelens
    Ben Gelens Klant sinds 2010
    Ben Gelens
    Ben Gelens Klant sinds 2010
    "Face to face contact is nooit een probleem, er wordt net zo makkelijk een afspraak ingepland bij AAZ op kantoor als bij mij thuis. Bij AAZ wordt je altijd prompt geholpen met complexe financiële vraagstukken maar ook met de belastingaangifte en verzekeringen zijn ze mijn partij."

Nieuws

  • oq7HUkw

    Stedentrip was een groot succes!

    Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
  • kabinet_pensioenpot_780

    Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

      ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
  • n4lw5GS

    Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

    De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...