• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Vermogensbeheer Etten-Leur

Uw vermogen heeft u zorgvuldig opgebouwd. Daarom wilt u het laten beheren door een partij die uw vermogen én uw wensen serieus neemt. In de omgeving van Etten-Leur heeft u dan de keuze uit veel verschillende financieel adviseurs. Maar er is er maar één die u het onafhankelijke advies op maat geeft waarmee uw vermogensbeheer wordt geregeld op exact de manier die u wenst: AAZ Adviesgroep. 

Zekerheid op lange termijn

Bij AAZ Adviesgroep kennen we onze klanten persoonlijk. Dat helpt ons bij het uitzetten van een strategie die bij u past. Wij zorgen ervoor dat uw vermogensbeheer wordt ingericht met zekerheid op de lange termijn. Wat uw wensen ook zijn: bij AAZ Adviesgroep is uw vermogensbeheer in goede handen. We denken met u mee en zorgen ervoor dat u een financieel advies krijgt dat u past als een handschoen.

Transparant vermogensbeheer

Ons financieel advies is onafhankelijk. We zijn namelijk niet gebonden aan fondsen, banken of vermogensbeheerders. We adviseren u dus geheel transparant over uw vermogensbeheer. Daarbij hoort ook een transparante vergoeding. Deze is afhankelijk van de hoeveelheid werk die we voor u verrichten en van de hoogte van het vermogen dat we voor u beheren, maar loopt bij voorkeur buiten uw financiële producten om. Omdat wij niet gaan voor snel rendement dat gepaard gaat met veel kostbare transacties, kunnen we de kosten laag houden. Daarmee bespaart u niet alleen geld op de korte termijn, maar profiteert u ook van een stabiel rendement op de langere termijn. 

Meer weten?

AAZ Adviesgroep heeft meer dan twintig jaar ervaring in vermogensbeheer. Die ervaring zetten we graag in om u te voorzien van een onafhankelijk financieel advies dat bij u past. U vindt AAZ Adviesgroep in het statige oude postkantoor van Zevenbergen, vlakbij Etten-Leur. We ontvangen u hier graag om u meer te vertellen over onze mogelijkheden voor vermogensbeheer. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Al heel lang ben ik klant van AAZ, meer dan 20 jaar. Mijn vorige belastingadviseur stopte ermee en René en Mirjam namen het klantenbestand over. Bij AAZ Adviesgroep is er altijd tijd voor een constructief maar ook prettig gesprek, met op zijn tijd wat humor. Het kantoor is mooi en de medewerkers vind ik betrouwbaar, eerlijk en deskundig.
 • Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
 • Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Van de vele goede en relevante adviezen van AAZ plukken wij nu dagelijks de vruchten. AAZ behoedde ons voor misstappen en adviseerde ons tot het nemen van de juiste besluiten. Waarom ik ruim 20 jaar geleden voor AAZ koos? Dat heeft te maken met 'gevoel', vertrouwen, de mens. Goede adviezen, kennis van zaken en zicht op de toekomst; ik ben 100% tevreden.
 • Max Veerman
  Max Veerman Klant sinds 2006
  Max Veerman
  Max Veerman Klant sinds 2006
  Goede recensies brachten mij bij AAZ, nadat ik ontevreden was over het verzekeringskantoor waar ik eerder bij aangesloten was. Dat alles onder één dak zit bij AAZ, vind ik prettig. Het scheppen van duidelijkheid, goede begeleiding en behulpzame medewerkers zijn dingen die mij aanspreken aan AAZ. Als zij zo doorgaan, zijn wij dik tevreden!

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...