• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Vermogensbeheer Etten-Leur

Uw vermogen heeft u zorgvuldig opgebouwd. Daarom wilt u het laten beheren door een partij die uw vermogen én uw wensen serieus neemt. In de omgeving van Etten-Leur heeft u dan de keuze uit veel verschillende financieel adviseurs. Maar er is er maar één die u het onafhankelijke advies op maat geeft waarmee uw vermogensbeheer wordt geregeld op exact de manier die u wenst: AAZ Adviesgroep. 

Zekerheid op lange termijn

Bij AAZ Adviesgroep kennen we onze klanten persoonlijk. Dat helpt ons bij het uitzetten van een strategie die bij u past. Wij zorgen ervoor dat uw vermogensbeheer wordt ingericht met zekerheid op de lange termijn. Wat uw wensen ook zijn: bij AAZ Adviesgroep is uw vermogensbeheer in goede handen. We denken met u mee en zorgen ervoor dat u een financieel advies krijgt dat u past als een handschoen.

Transparant vermogensbeheer

Ons financieel advies is onafhankelijk. We zijn namelijk niet gebonden aan fondsen, banken of vermogensbeheerders. We adviseren u dus geheel transparant over uw vermogensbeheer. Daarbij hoort ook een transparante vergoeding. Deze is afhankelijk van de hoeveelheid werk die we voor u verrichten en van de hoogte van het vermogen dat we voor u beheren, maar loopt bij voorkeur buiten uw financiële producten om. Omdat wij niet gaan voor snel rendement dat gepaard gaat met veel kostbare transacties, kunnen we de kosten laag houden. Daarmee bespaart u niet alleen geld op de korte termijn, maar profiteert u ook van een stabiel rendement op de langere termijn. 

Meer weten?

AAZ Adviesgroep heeft meer dan twintig jaar ervaring in vermogensbeheer. Die ervaring zetten we graag in om u te voorzien van een onafhankelijk financieel advies dat bij u past. U vindt AAZ Adviesgroep in het statige oude postkantoor van Zevenbergen, vlakbij Etten-Leur. We ontvangen u hier graag om u meer te vertellen over onze mogelijkheden voor vermogensbeheer. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Referenties

 • Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."
 • Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
 • Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  "Er wordt iedere keer naar het totaalplaatje gekeken. Of je nu komt met een vraag over sparen, over je pensioen of een verzekering; alles wordt afgezet tegen het totaalplaatje wat in de loop der tijd met de verschillende gesprekken tot stand is gekomen."
 • Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  "Face to face contact is nooit een probleem, er wordt net zo makkelijk een afspraak ingepland bij AAZ op kantoor als bij mij thuis. Bij AAZ wordt je altijd prompt geholpen met complexe financiële vraagstukken maar ook met de belastingaangifte en verzekeringen zijn ze mijn partij."

Nieuws

 • oq7HUkw

  Stedentrip was een groot succes!

  Op 12 januari 2016 organiseerden wij een Nieuwjaarsborrel om samen met onze relaties...
 • kabinet_pensioenpot_780

  Hoeveel heeft u op uw oude dag eigenlijk nodig?

    ‘70% van het gemiddelde salaris is nodig om uw oude dag te financieren’. I...
 • n4lw5GS

  Pensioen & beleggen, onlosmakelijk met elkaar verbonden?!

  De maatschappij verandert in razend tempo. De opgebouwde zekerheden uit het verleden...