• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
  • Pensioen | AAZ Adviesgroep
  • SW1_5619_klein
  • pensioen 2

Hoe onafhankelijk is Independer.nl?

De wereld om ons heen verandert. De mogelijkheid om informatie te krijgen via het Web en dus ook het aantal vergelijkingssites neemt dagelijks toe.

Maar op een vergelijkingssite is het niet mogelijk om zonder kennis van zaken goed te beoordelen of de producten die met elkaar vergeleken worden wel dezelfde voorwaarden en dekking hebben. En hoeveel prijsverschil geeft nou juist die ene voorwaarde en hoe belangrijk is die voorwaarde voor u?

Tevens staan op vergelijkingssites lang niet alle aanbieders en alle producten. Vaak ook is de informatie niet up-to-date of -zoals bij Independer- is de eigenaar een grote verzekeraar of bank.

Daarnaast wordt u bestookt met reclame van allerlei aanbieders. Als Nationale Nederlanden reclame maakt met de leus 'wat er ook gebeurt' zegt dat niets over de voorwaarden en de prijs. Het suggereert dat zij een zeer uitgebreide dekking hebben, maar daarin zijn zij zeker niet de enige!

En wat moet u met zo'n mannetje. Daar is het allemaal toch veel te belangrijk voor, of niet?

Zelfs als het om ogenschijnlijk “eenvoudige verzekeringen”gaat, dan blijkt het in de praktijk vaak toch anders uit te pakken.

AAZ kan op basis van zijn markt- en productkennis en vooral ook ERVARING  wel een goede prijs-prestatieverhouding beoordelen. Wij adviseren op grond van uw persoonlijke situatie, uw wensen en de voorwaarden. En natuurlijk onderhandelen wij over de prijs, zodat we vaak zeer scherpe premies kunnen aanbieden.  Vaak nog onder de premie van een directe aanbieder.

En vergeet niet: Wie gaat voor u die schade begeleiden en afhandelen ??

Wij beoordelen verzekeraars juist op hun moraliteit en onze invloed en "slagkracht" richting die partijen. Want U wilt toch ook dat er uiteindelijk bij schade wordt uitgekeerd?

Wilt u ‘direct’ zaken doen?
Neem dan nu
contact met ons op en ervaar het verschil.

Hoe onafhankelijk is Independer.nl?

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief