• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
  • Pensioen | AAZ Adviesgroep
  • SW1_5619_klein
  • pensioen 2

Voelt u zich als belegger nog écht klant bij uw bank?

De tijd dat banken nog aandacht hadden voor hun klanten ligt inmiddels ver achter ons. Lokale en regionale bankfilialen zijn gesloten en vervangen door pinautomaten. Waar u voorheen nog persoonlijk contact had met een accountmanager, werken banken nu vooral met een callcenter. Alles is bij de bank gestandaardiseerd.  Voor alle klanten hetzelfde aanbod, dezelfde dienstverlening. Eenheidsworst.

Bij welk vermogen wordt u nog wél serieus genomen ?

De eisen om in aanmerking te komen voor private banking zijn in de afgelopen jaren fors omhoog bijgesteld. Onder die grenzen mag u het doen met standaard beleggingsproducten. Alsof u niet belangrijk bent. Tegenwoordig komt u als private banking klant niet ver met € 500.000. En dan blijft nog de vraag wat de bank uiteindelijk écht nu voor u doet ?!

Zou het niet fijn zijn als u weet dat er altijd iemand met u meekijkt op persoonlijk financieel gebied?  Een financiële coach die er samen met u er voor zorgt dat u uw  huidige of  gewenste levensstijl kunt bereiken en vasthouden, ook op het moment dat u stopt met werken. Dat u kunt genieten van de zaken die er voor u toe doen.

 

AAZ adviesgroep – Vermogensplanning &-advies

Natuurlijk!  Rendement is belangrijk, maar staat nooit op zichzelf, is uiteindelijk maar een klein onderdeel van het totale pakket.

Wij begeleiden u graag persoonlijk om uw financiële leven gezond te houden en te werken aan het gezamenlijk realiseren van uw dromen en wensen. Integraal advies noemen we dat. Of het nu gaat om zaken als uw huis, de studie van uw kinderen, uw oude dag, of gewoon vermogensopbouw sec. Zaken waar wij specialist in zijn.

Wij bieden onze klanten wél de diensten die u voorheen alleen kreeg als u een ‘private banker’ had. Dat doen we al 25 jaar. Als Financial Life Planners zijn wij niet anders gewend! 

Meer weten ? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen?  

Neem gerust contact met ons op via 0168-331010 of info@aaz-adviesgroep.nl

Voelt u zich als belegger nog écht klant bij uw bank?

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief