• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
  • Pensioen | AAZ Adviesgroep
  • SW1_5619_klein
  • pensioen 2

Vrijheid om te ondernemen...

Bureaucratische regelgeving en administratieve rompslomp zijn voor ondernemers aan de orde van de dag. Door de jaren heen hebben werkgevers te maken gekregen met regelgeving die steeds ingewikkelder wordt. "Ik zie door de bomen het bos niet meer" en "Ik ben meer bezig met wetswijzigingen en mijn personeel dan met de bedrijfsuitvoering" zijn uitspraken die we regelmatig vanuit het MKB te horen krijgen.

De praktijk

Onderzoek wijst uit dat een ondernemer meer dan 2/3 van zijn beschikbare tijd bezig is met zaken die niet direct bijdragen tot het primaire ondernemings-doel, namelijk het optimaliseren van de winst. Een ondernemer houdt zich steeds meer bezig met vraagstukken op het gebied van automatisering, communicatie, arbeidsvoorwaarden,ziekteverzuim & Arbo-wetgeving, juridische zaken, assurantiën, pensioenmutaties, etc. Afgezien van de tijd die dergelijke kwesties van u vergen, kan de gemiddelde ondernemer niet op de hoogte blijven van alle ins and outs van deze disciplines.

AAZ-Business Support

Stelt u zich eens voor dat een groot gedeelte van bovenstaande werkzaamheden kan worden uitbe-steed met als gevolg dat u meer tijd overhoudt voor het ondernemen !

Met Business Support staan wij ondernemers enthousiast terzijde in hun bedrijfsvoering met een breed pakket zakelijk diensten. Ons concept wordt ondersteund door verschillende internet-toepassingen. Al geruime tijd hebben wij ervaring met het adviseren en ondersteunen van onder-nemers en hun onderneming.

De Support Desk

is hierbij het kloppend hart. Een internetapplicatie waarmee u snel, actueel en eenvoudig het complete pakket arbeidsvoorwaarden van uw personeel kunt beheren. Ook uw werknemers hebben toegang tot dit systeem met een persoonlijk 'password' zodat ze hun eigen werknemersregelingen kunnen inzien. Tevens kunt u het systeem gebruiken voor de communicatie naar uw werknemers en externe partijen zoals verzekeraars, pensioenuitvoerders, of het UWV.

Stel, een werknemer wordt ziek. Slechts één melding van de werkgever in Support Desk is voldoende om de hele reeks van betrokken partijen te informeren. Geen instantie wordt overgeslagen. En de enorme papierwinkel is verleden tijd. Een bijkomend voordeel is dat u geen nieuwe regelingen hoeft te sluiten. U hevelt uw bestaande zorgadministratie over naar de Support Desk.

Uw gehele bedrijf inzichtelijk

Niet alleen verzuimregistratie kan uit handen worden genomen, ook voorzieningen als pensioen, lease- regelingen, zorgverzekeringen en salarisadministratie kunnen eenvoudig worden beheerd en gemuteerd tot op werknemersniveau. En dat 24 uur per dag. We zeggen nadrukkelijk 'kunnen', want u bepaalt zelf welke voorzieningen u afneemt. Wilt u alleen de pensioenadministratie uitbesteden? Prima.

Met de Support Desk heeft u zelf de regie in handen. Bovendien heeft u altijd inzicht in alle regelingen op werknemers-, afdelings- en bedrijfsniveau. U merkt dat u weer meer grip krijgt op uw organisatie.

AAZ adviesgroep bv

AAZ adviesgroep neemt ondernemers werk uit handen zodat zij zich zelf weer kunnen focussen op het ondernemen – weer in staat zijn om te doen waar zij goed in zijn.

Wij kunnen hiermee laten zien waar wíj goed in zijn: Het voeren van onderdelen van uw administratie en verzekeren. In de afgelopen jaren tot volle tevreden-heid van onze zakelijk relaties. Of het nu gaat om een uitgebalanceerd pakket aan werkgevers- en werknemersvoorzieningen, de meest optimale bedrijfsverzekeringen of een goed verzorgd pensioenbeheer voor u en uw werknemers. Indien gewenst verzorgen wij ook de communicatie en voorlichting richting uw medewerkers en onder-houden wij het contact met de verschillende externe partijen zoals pensioenuitvoerders, ziektekosten-verzekeraars en het UWV. Dit alles onafhankelijk van waar en bij wie u de verzekeringen en dergelijke heeft ondergebracht.

Zo bent u in staat te doen wat u het liefste doet: Ondernemen !

Durft u de uitdaging aan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vrijheid om te ondernemen...

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief