• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
  • Pensioen | AAZ Adviesgroep
  • SW1_5619_klein
  • pensioen 2

De meest voorkomende verzekeringen..

Om alles helder te houden is het goed om te beseffen welke verzekeringen er nu precies zijn en waarom bepaalde verzekeringen nodig zijn.

Zorgverzekering

In Nederland is iedereen verplicht zich te verzekeren tegen de basisziektekosten. Voor de zorg die niet in het basispakket zit, kunt u zich aanvullend verzekeren. Binnen het ruime aanbod van zorgverzekeraars bieden wij de beste zorgverzekering tegen de beste prijs. Wij inventariseren de zorg die u nodig heeft en selecteren de zorgverzekeringen met de beste dekkingen en gunstigste premies. Daarnaast geven wij u advies op maat.

 

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote (financiële) gevolgen hebben. Ons advies? Sluit altijd een aansprakelijkheidsverzekering af! Hiermee bent u verzekerd tegen de financiële consequenties van kleine schades die u aan derden toebrengt.

 

Woonverzekering

Alles wat aard- en nagelvast zit (en dus niet verhuisbaar is) behoort tot uw woonhuis. Dit verzekert u via de woonhuisverzekering. Datgene wat wel verhuisbaar is, valt onder de inboedelverzekering. Wij raden u aan deze verzekeringen periodiek te controleren. Vooral wanneer u duurdere apparatuur heeft aangeschaft, antieke spullen heeft gekocht, een kunstwerk heeft aangeschaft of uw woning heeft verbouwd/verbeterd.

 

Verkeer

Als motor-, auto- of bromfietsbezitter bent u verplicht uw voertuig minimaal WA te verzekeren. Let u alleen op de prijs, dan kunt u bedrogen uitkomen. Een goede verzekering biedt een passende dekking (WA, beperkte casco of all-risk), gunstige bonus-maluskorting, goede service bij schade en uitstekende polisvoorwaarden. Uiteraard tegen een gunstige premie. Met meer dan honderd aanbieders staan wij klaar om u van dienst te zijn. Wij adviseren u graag!

 

Rechtsbijstandverzekering

Een conflict met uw aannemer over een geplaatste keuken. Een dreigend ontslag. Een 'maatwerk' trouwjapon die niet past. Dit zijn conflicten die met goede gesprekken niet altijd op te lossen zijn. In zulke gevallen is het prettig als u een rechtsbijstand-verzekering heeft.

 

Ongevallenverzekering

Als u, uw partner of uw kind door een ongeval blijvend invalide wordt of zelfs overlijdt, heeft dat forse financiële gevolgen. Om uw gezin tegen dit risico te verzekeren, dient u een ongevallen- verzekering af te sluiten. Als onafhankelijk adviseur bieden wij u de ongevallenverzekering die het beste bij uw wensen en situatie aansluit.

 

Uitvaartverzekering

Een uitvaart kost al snel zo'n 7.000 tot 10.000 euro. Is uw uitvaartverzekering daar wel op berekend? Wij wijzen u op het belang van een periodieke check. Zowel de inhoud van de uitvaartverzekering als de dekking dienen regelmatig gecontroleerd te worden op de wensen en eisen van vandaag.

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als u door ziekte langere tijd niet kunt werken, kunt u in een uitkeringssituatie terechtkomen, met een forse inkomensverlaging als mogelijk gevolg. U kunt zich relatief voordelig verzekeren tegen deze financiële consequenties. Hoe? Dat leggen we u graag uit tijdens een persoonlijke afspraak.

 

Reis- en/of annuleringsverzekering

Een reisverzekering en een annuleringsverzekering afsluiten is voor veel mensen een vanzelfsprekendheid. Maar wat dekken deze verzekeringen precies? Waar heeft u recht op? Voor een helder advies over uw reisverzekering kunt u bij ons terecht. Een van onze aandachtspunten hierin is het voorkomen van oververzekering. Wij passen de reisverzekering aan op uw reisgedrag en controleren deze op onnodige overlap met andere verzekeringen.

 

Wilt u een offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in of neem contact met ons op! 

 

De meest voorkomende verzekeringen..

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief