• SW1_5558_klein
 • SW1_5614_klein

Zakelijk financieel advies

U als ondernemer centraal

Als geen ander weet u wat het is om zelf "de kar te moeten trekken", zelf alle beslissingen te moeten nemen en nergens op terug te kunnen vallen. Dagelijks loopt u grote financiële risico's met uw bedrijf en maar al te vaak óók met uw privévermogen. Zakelijk en privé zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

De wereld om u heen wordt steeds complexer en zoals elk mens heeft u daarbij behoefte aan klankbord en advies. Uit ervaring weten wij dat veel ondernemers zich in de dagelijkse praktijk onvoldoende gesteund weten vanuit hun bestaande contacten. Immers, iedereen heeft een eigen agenda en een eigen belang.

Wij maken daarbij vaak de volgende vergelijking: Stelt u zich eens voor: ...U staat in het midden van een leeg dorpsplein. Aan de rand van het dorpsplein staan gebouwen, waarin allerlei financiële instellingen zijn gevestigd. Banken, verzekeraars, agenten, vermogensbeheerders, accountants en zelfs ook een notaris en een advocaat. Herhaaldelijk roept u om hulp en na lange tijd gaan er eindelijk een paar deuren open. Ze roepen allemaal dat u naar hen toe moet komen. Maar ........ ze blijven daarbij wel op hun eigen stoepje staan.

 


Wij als financieel adviseur

 

De vraag is nu: Wie komt er écht naar u toe? Welke adviseur komt er daadwerkelijk naast u staan en zet uw belangen centraal?

Bij AAZ zijn we hier glashelder in. Wij zetten met alles de ondernemer en zijn gezin centraal. Uw belang is ons belang! Uw toekomst is onze toekomst! Wij zijn uw meest betrouwbare adviseur. Alleen op die manier, met die instelling en overtuiging kunnen we blijvend het verschil maken en inhoud geven aan een langdurige samenwerking.

Als ondernemer bent u een bijzonder mens. U heeft de zorg voor uw bedrijf, uw personeel, uzelf en uw gezin. Waarbij het laatste gek genoeg vaak de minste aandacht krijgt. Wij denken dat dat anders kan, anders moet.

Onze Diensten

De winst van integraal financiëel advies.

 • Collectief Pensioen

  Collectief Pensioen

  Als werkgever staat u voor een dilemma. U wilt het beste voor uw medewerkers, maar toch ook budgettaire zekerheid. Ook voor uw medewerkers, die in de meeste gevallen zelf bijdragen.

 • Bedrijfsfinanciering

  Bedrijfsfinanciering

  Tegenwoordig is het niet meer zo makkelijk om aan een goede bedrijfsfinanciering te komen. De kredietcrisis laat de financiële wereld schudden op z'n grondvesten.

 • Financiële coaching

  Financiële coaching

  Tegenwoordig is het niet meer zo makkelijk om aan een goede bedrijfsfinanciering te komen. De kredietcrisis laat de financiële wereld schudden op z'n grondvesten.

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.