• Naamloos
  • Naamloos2

Over ons

Uw onafhankelijk financieel adviseur in Zevenbergen


Onafhankelijkheid, openheid en continuïteit. Dat is waar AAZ adviesgroep al meer dan twintig jaar voor staat. Wij zijn de financiële coach voor zowel particulieren als ondernemers. U kunt bij ons terecht voor financieel advies en financiële diensten als hypotheken, pensioenen, verzekeringen, financieringen, onafhankelijk vermogensbeheer en belastingaangiften. Bent u ondernemer? Wij kunnen u adviseren en bemiddelen op het gebied van (collectieve) verzekeringen en bedrijfsfinancieringen. Ook ondersteunen we u graag bij uw bedrijfsmatige administratieve processen (AAZ Business Support).

 

Strategisch adviseur

AAZ adviesgroep is géén traditioneel tussenpersoon. Wij geloven in Lifeplanning. Wij zijn uw strategisch adviseur, uw klankbord en sparringpartner. Vanuit deze rol streven wij naar maatwerk advies en begeleiding, transparant en gebaseerd op wederzijds vertrouwen.


Totaaloplossingen en duurzame relaties

Bij AAZ adviesgroep staan duurzame relaties en totaaloplossingen centraal. Samen met u brengen wij uw financiële positie in kaart. Risico's, rendement, fiscaliteiten en uw wensen en doelen houden we op planmatige wijze inzichtelijk en in balans. Zo zorgen we ervoor dat deze continu zijn afgestemd op uw wensen en doelen. Zie ons als uw financieel kompas!

Wilt u ons beter leren kennen? Neem dan een kijkje in ons magazine.

AAZ 25 jaar!

AAZ 25 jaar!

In 2017 heeft AAZ Adviesgroep B.V. het prachtige jubileum van 25 jaar mogen bereiken! Ter ere van deze mijlpaal hebben wij een speciale editie van het ZEST magazine uitgegeven. Wilt u meer over ons weten en waar ons bedrijf voor staat? In ZEST leert u ons persoonlijk kennen!

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Waar zitten wij?