• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Financiële coaching voor particulieren

Een stukje planning voor de toekomst

De drastische ontwikkelingen op financieel en fiscaal gebied staan aan de basis van onze huidige visie op financiële dienstverlening. Waren wij voorheen een traditioneel tussenpersoon, vandaag de dag staan wij als uw persoonlijke financiële coach naast u. Bemiddeling heeft plaats gemaakt voor totaaladvies en begeleiding. Wij vormen uw persoonlijke klankbord en bieden rust, overzicht en sturing.


Wat is lifeplanning?

AAZ Lifeplanning is de visie van waaruit wij onze financiële producten en diensten aanbieden. Het bieden van totaaladvies en –begeleiding staat hierin centraal. Samen met u brengen we uw financiële situatie, wensen en mogelijkheden in kaart. Deze gegevens zetten we uit tegen de tijd, waarin we belangrijke gebeurtenissen, risico's en inkomenshiaten helder in beeld brengen. Zo ontstaat het Persoonlijk Financieel Overzicht, waarmee u altijd direct inzicht heeft in uw financiële situatie. Bovendien gebruiken we dit overzicht om, op basis van uw wensen en doelstellingen, diverse toekomstscenario's door te rekenen en daarover te adviseren.


Fiscaliteiten en planning

Wat is er veranderd in het belastingstelsel? Welke aftrekposten mag ik indienen? En waar kan ik terecht voor fiscale vragen? Fiscale zaken, waaronder de belastingaangifte, zijn een vak apart. Een vak dat AAZ adviesgroep al meer dan twintig jaar verstaat. Wij nemen uw fiscale zorgen dan ook graag uit handen en zijn altijd op de hoogte van alle mogelijke aftrekposten. Bovendien houden de financiele life planners de ontwikkelingen op fiscaal gebied continu in de gaten.


Fiscale planning

In lijn met uw Lifeplanning kunnen we voor u een fiscale planning opstellen. Dit is een plan voor de lange termijn, waarin we uw wensen en doelen vertalen naar fiscale optimalisaties. Hierbij nemen we uw inkomen, vermogen, pensioen en nalatenschap kritisch onder de loep en kijken we waar we de fiscale regels optimaal kunnen benutten. Uiteraard in combinatie met persoonlijke begeleiding op maat.


Pensioen

Hoe hoog is uw pensioen als u stopt met werken? Kunt u van dat bedrag op een prettige manier leven? En zo niet, wat doet u daar aan? Het antwoord op deze vragen vindt u bij AAZ adviesgroep. Wij bieden u niet alleen advies en ondersteuning op het gebied van pensioenen, maar geven u ook inzicht in uw pensioensituatie. U bent immers zelf verantwoordelijk voor uw toekomstige inkomen. AAZ adviesgroep zoekt uit hoe uw pensioen ervoor staat en bespreekt met u wat dat betekent voor uw toekomstwensen. Uiteraard geven wij aanbevelingen voor het verbeteren van uw pensioensituatie en we staan voor een persoonlijke, deskundige begeleiding en continue nazorg.

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Gerelateerde diensten

  • Vermogensadvies

   Vermogensadvies

   Hoe ziet uw Financiële Routekaart eruit? Korte termijn Speculeren of lange termijn Beleggen?

  • Pensioen

   Pensioen

   Hoe hoog is uw pensioen als u stopt met werken? Kunt u van dat bedrag op een prettige manier leven? En zo niet, wat doet u daar aan?

  • Hypotheken

   Hypotheken

   Ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze onafhankelijke adviseurs staan u graag met raad en daad terzijde om u op hypotheekgebied te adviseren en ondersteunen.

  • Bankzaken

   Bankzaken

   Betalen, sparen en kredieten. Het lijken eenvoudige diensten die u overal kunt regelen, maar het gaat wel om uw geld.

  • Fiscaliteiten

   Fiscaliteiten

   Fiscale zaken, waaronder de belastingaangifte, zijn een vak apart.

  • Brochure voor particulieren

   Brochure voor particulieren

   Bekijk onze brochure voor particulieren.

Referenties

 • Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."
 • Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
 • Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  "Er wordt iedere keer naar het totaalplaatje gekeken. Of je nu komt met een vraag over sparen, over je pensioen of een verzekering; alles wordt afgezet tegen het totaalplaatje wat in de loop der tijd met de verschillende gesprekken tot stand is gekomen."
 • Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  "Face to face contact is nooit een probleem, er wordt net zo makkelijk een afspraak ingepland bij AAZ op kantoor als bij mij thuis. Bij AAZ wordt je altijd prompt geholpen met complexe financiële vraagstukken maar ook met de belastingaangifte en verzekeringen zijn ze mijn partij."

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Actueel

 • Financieel advies voor uw werknemers

  Financieel advies voor uw werknemers

  De Federatie Financieel Planner heeft werkgevers opgeroepen om, tijdens cao-onderhande...
 • Hoezo ‘succesvol’ pensioenakkoord? Het blijft pappen en nathouden.

  Hoezo ‘succesvol’ pensioenakkoord? Het blijft pappen en nathouden.

  “Genoeg geld voor later” is voor iedere Nederlander toch wel iets wat altijd in het ac...
 • Wat als uw partner overlijdt? Regel het nu!

  Wat als uw partner overlijdt? Regel het nu!

  Als Financial Life Planners is een van de taken van AAZ dat we aan het begin van onze ...