• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Financiële coaching voor particulieren

Een stukje planning voor de toekomst

De drastische ontwikkelingen op financieel en fiscaal gebied staan aan de basis van onze huidige visie op financiële dienstverlening. Waren wij voorheen een traditioneel tussenpersoon, vandaag de dag staan wij als uw persoonlijke financiële coach naast u. Bemiddeling heeft plaats gemaakt voor totaaladvies en begeleiding. Wij vormen uw persoonlijke klankbord en bieden rust, overzicht en sturing.


Wat is lifeplanning?

AAZ Lifeplanning is de visie van waaruit wij onze financiële producten en diensten aanbieden. Het bieden van totaaladvies en –begeleiding staat hierin centraal. Samen met u brengen we uw financiële situatie, wensen en mogelijkheden in kaart. Deze gegevens zetten we uit tegen de tijd, waarin we belangrijke gebeurtenissen, risico's en inkomenshiaten helder in beeld brengen. Zo ontstaat het Persoonlijk Financieel Overzicht, waarmee u altijd direct inzicht heeft in uw financiële situatie. Bovendien gebruiken we dit overzicht om, op basis van uw wensen en doelstellingen, diverse toekomstscenario's door te rekenen en daarover te adviseren.


Fiscaliteiten en planning

Wat is er veranderd in het belastingstelsel? Welke aftrekposten mag ik indienen? En waar kan ik terecht voor fiscale vragen? Fiscale zaken, waaronder de belastingaangifte, zijn een vak apart. Een vak dat AAZ adviesgroep al meer dan twintig jaar verstaat. Wij nemen uw fiscale zorgen dan ook graag uit handen en zijn altijd op de hoogte van alle mogelijke aftrekposten. Bovendien houden de financiele life planners de ontwikkelingen op fiscaal gebied continu in de gaten.


Fiscale planning

In lijn met uw Lifeplanning kunnen we voor u een fiscale planning opstellen. Dit is een plan voor de lange termijn, waarin we uw wensen en doelen vertalen naar fiscale optimalisaties. Hierbij nemen we uw inkomen, vermogen, pensioen en nalatenschap kritisch onder de loep en kijken we waar we de fiscale regels optimaal kunnen benutten. Uiteraard in combinatie met persoonlijke begeleiding op maat.


Pensioen

Hoe hoog is uw pensioen als u stopt met werken? Kunt u van dat bedrag op een prettige manier leven? En zo niet, wat doet u daar aan? Het antwoord op deze vragen vindt u bij AAZ adviesgroep. Wij bieden u niet alleen advies en ondersteuning op het gebied van pensioenen, maar geven u ook inzicht in uw pensioensituatie. U bent immers zelf verantwoordelijk voor uw toekomstige inkomen. AAZ adviesgroep zoekt uit hoe uw pensioen ervoor staat en bespreekt met u wat dat betekent voor uw toekomstwensen. Uiteraard geven wij aanbevelingen voor het verbeteren van uw pensioensituatie en we staan voor een persoonlijke, deskundige begeleiding en continue nazorg.

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Gerelateerde diensten

  • Vermogensadvies

   Vermogensadvies

   Hoe ziet uw Financiële Routekaart eruit? Korte termijn Speculeren of lange termijn Beleggen?

  • Pensioen

   Pensioen

   Hoe hoog is uw pensioen als u stopt met werken? Kunt u van dat bedrag op een prettige manier leven? En zo niet, wat doet u daar aan?

  • Hypotheken

   Hypotheken

   Ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze onafhankelijke adviseurs staan u graag met raad en daad terzijde om u op hypotheekgebied te adviseren en ondersteunen.

  • Bankzaken

   Bankzaken

   Betalen, sparen en kredieten. Het lijken eenvoudige diensten die u overal kunt regelen, maar het gaat wel om uw geld.

  • Fiscaliteiten

   Fiscaliteiten

   Fiscale zaken, waaronder de belastingaangifte, zijn een vak apart.

  • Brochure voor particulieren

   Brochure voor particulieren

   Bekijk onze brochure voor particulieren.

Referenties

 • Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Al heel lang ben ik klant van AAZ, meer dan 20 jaar. Mijn vorige belastingadviseur stopte ermee en René en Mirjam namen het klantenbestand over. Bij AAZ Adviesgroep is er altijd tijd voor een constructief maar ook prettig gesprek, met op zijn tijd wat humor. Het kantoor is mooi en de medewerkers vind ik betrouwbaar, eerlijk en deskundig.
 • Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
 • Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Van de vele goede en relevante adviezen van AAZ plukken wij nu dagelijks de vruchten. AAZ behoedde ons voor misstappen en adviseerde ons tot het nemen van de juiste besluiten. Waarom ik ruim 20 jaar geleden voor AAZ koos? Dat heeft te maken met 'gevoel', vertrouwen, de mens. Goede adviezen, kennis van zaken en zicht op de toekomst; ik ben 100% tevreden.
 • Max Veerman
  Max Veerman Klant sinds 2006
  Max Veerman
  Max Veerman Klant sinds 2006
  Goede recensies brachten mij bij AAZ, nadat ik ontevreden was over het verzekeringskantoor waar ik eerder bij aangesloten was. Dat alles onder één dak zit bij AAZ, vind ik prettig. Het scheppen van duidelijkheid, goede begeleiding en behulpzame medewerkers zijn dingen die mij aanspreken aan AAZ. Als zij zo doorgaan, zijn wij dik tevreden!

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Actueel

 • De aflossingsvrije hypotheek: terug van weggeweest?

  De aflossingsvrije hypotheek: terug van weggeweest?

  Met de almaar stijgende huizenprijzen zien we in de markt dat de aflossingsvrije hypot...
 • Handig, zo’n hippe beleggingsapp! Of niet?

  Handig, zo’n hippe beleggingsapp! Of niet?

  Tijdens de coronacrisis houden veel mensen tijd én (vakantie)geld over. Daarom zijn be...
 • Beleggen in cryptomunten: de voor- en nadelen

  Beleggen in cryptomunten: de voor- en nadelen

  “Koers van Bitcoin naar recordhoogte gestegen”, “Elon Musk twittert Dogecoin naar reco...