• Onafhankelijke financiële coach | AAZ Adviesgroep
 • Pensioen | AAZ Adviesgroep
 • SW1_5619_klein
 • pensioen 2

Financiële coaching voor particulieren

Een stukje planning voor de toekomst

De drastische ontwikkelingen op financieel en fiscaal gebied staan aan de basis van onze huidige visie op financiële dienstverlening. Waren wij voorheen een traditioneel tussenpersoon, vandaag de dag staan wij als uw persoonlijke financiële coach naast u. Bemiddeling heeft plaats gemaakt voor totaaladvies en begeleiding. Wij vormen uw persoonlijke klankbord en bieden rust, overzicht en sturing.


Wat is lifeplanning?

AAZ Lifeplanning is de visie van waaruit wij onze financiële producten en diensten aanbieden. Het bieden van totaaladvies en –begeleiding staat hierin centraal. Samen met u brengen we uw financiële situatie, wensen en mogelijkheden in kaart. Deze gegevens zetten we uit tegen de tijd, waarin we belangrijke gebeurtenissen, risico's en inkomenshiaten helder in beeld brengen. Zo ontstaat het Persoonlijk Financieel Overzicht, waarmee u altijd direct inzicht heeft in uw financiële situatie. Bovendien gebruiken we dit overzicht om, op basis van uw wensen en doelstellingen, diverse toekomstscenario's door te rekenen en daarover te adviseren.


Fiscaliteiten en planning

Wat is er veranderd in het belastingstelsel? Welke aftrekposten mag ik indienen? En waar kan ik terecht voor fiscale vragen? Fiscale zaken, waaronder de belastingaangifte, zijn een vak apart. Een vak dat AAZ adviesgroep al meer dan twintig jaar verstaat. Wij nemen uw fiscale zorgen dan ook graag uit handen en zijn altijd op de hoogte van alle mogelijke aftrekposten. Bovendien houden de financiele life planners de ontwikkelingen op fiscaal gebied continu in de gaten.


Fiscale planning

In lijn met uw Lifeplanning kunnen we voor u een fiscale planning opstellen. Dit is een plan voor de lange termijn, waarin we uw wensen en doelen vertalen naar fiscale optimalisaties. Hierbij nemen we uw inkomen, vermogen, pensioen en nalatenschap kritisch onder de loep en kijken we waar we de fiscale regels optimaal kunnen benutten. Uiteraard in combinatie met persoonlijke begeleiding op maat.


Pensioen

Hoe hoog is uw pensioen als u stopt met werken? Kunt u van dat bedrag op een prettige manier leven? En zo niet, wat doet u daar aan? Het antwoord op deze vragen vindt u bij AAZ adviesgroep. Wij bieden u niet alleen advies en ondersteuning op het gebied van pensioenen, maar geven u ook inzicht in uw pensioensituatie. U bent immers zelf verantwoordelijk voor uw toekomstige inkomen. AAZ adviesgroep zoekt uit hoe uw pensioen ervoor staat en bespreekt met u wat dat betekent voor uw toekomstwensen. Uiteraard geven wij aanbevelingen voor het verbeteren van uw pensioensituatie en we staan voor een persoonlijke, deskundige begeleiding en continue nazorg.

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Gerelateerde diensten

  • Vermogensadvies

   Vermogensadvies

   Hoe ziet uw Financiële Routekaart eruit? Korte termijn Speculeren of lange termijn Beleggen?

  • Pensioen

   Pensioen

   Hoe hoog is uw pensioen als u stopt met werken? Kunt u van dat bedrag op een prettige manier leven? En zo niet, wat doet u daar aan?

  • Hypotheken

   Hypotheken

   Ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze onafhankelijke adviseurs staan u graag met raad en daad terzijde om u op hypotheekgebied te adviseren en ondersteunen.

  • Bankzaken

   Bankzaken

   Betalen, sparen en kredieten. Het lijken eenvoudige diensten die u overal kunt regelen, maar het gaat wel om uw geld.

  • Fiscaliteiten

   Fiscaliteiten

   Fiscale zaken, waaronder de belastingaangifte, zijn een vak apart.

  • Brochure voor particulieren

   Brochure voor particulieren

   Bekijk onze brochure voor particulieren.

Referenties

 • Fia Verweij
  Fia Verweij Klant sinds 2019
  Fia Verweij
  Fia Verweij Klant sinds 2019
  De aanleiding om contact te zoeken met AAZ was voor mij het opnieuw afsluiten van mijn hypotheek. Deze was na 10 jaar vrijgevallen. Door mijn werkgever werd mij de mogelijkheid geboden om met AAZ een aantal gesprekken aan te gaan over hypotheken en pensioen. Al tijdens het eerste gesprek met René Groenendijk kwam ik tot de ontdekking dat het meer gaat over je eigen wensen voor de toekomst, wat je zelf (nog) wilt bereiken en hoe je daar het best kunt komen. Was naast een mooi gesprek ook een kijkje in de spiegel… Voor mij een 'wake-up' call. We hebben de hypotheek, verzekeringen en het pensioen onder de loep genomen. Het is fijn om volledig inzicht te hebben in je financiële situatie. Ik weet nu wat me te doen staat!
 • Sjaak en Marjo van Steenselen
  Sjaak en Marjo van Steenselen Klant sinds 2018
  Sjaak en Marjo van Steenselen
  Sjaak en Marjo van Steenselen Klant sinds 2018
  Wij hadden verschillende partijen verkend, maar de werkwijze van AAZ sprak ons toch het meeste aan. Niet direct iets willen verkopen, maar eerst elkaar leren kennen, de mogelijkheden in kaart brengen en dan samen de juiste route bepalen. Veel kan, niets hoeft. Voor ons bracht dit de rust en expertise waar we naar op zoek waren.
 • Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
 • Rien en Monika de Peijper
  Rien en Monika de Peijper Klant sinds 2014
  Rien en Monika de Peijper
  Rien en Monika de Peijper Klant sinds 2014
  Wij hebben zeer goede ervaringen met de AAZ groep. Inmiddels komen wij er al heel wat jaren om financieel advies in te winnen, maar ook voor de jaarlijkse belastingaangifte is AAZ ons vaste adres. Wat AAZ voor ons typeert is: dienstbaarheid, vertrouwen en deskundigheid. Bij deze organisatie staat de klant centraal in al haar facetten.

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Actueel

 • NXT GEN - de nieuwe generatie komt eraan!

  NXT GEN - de nieuwe generatie komt eraan!

  Ouderen blijven langer vitaal en de generatiekloof is tegenwoordig kleiner dan vroeger...
 • Drie vragen over de eigen woning in crisistijd

  Drie vragen over de eigen woning in crisistijd

  Bij AAZ Adviesgroep draait alles om Financial Life Planning. De woning is hierin een b...
 • LevenWonen Magazine

  LevenWonen Magazine

  Het LevenWonen magazine is uit! Het blad staat boordevol inspiratie om er thuis een mo...