• AAZ-platenspeler
  • AAZ-Diensten
  • AAZ-vergrootglas

Privacy

 

AAZ adviesgroep BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoongegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
AAZ adviesgroep BV
Stationsstraat 7, 4761 BP  Zevenbergen
Telefoon +31 168 331 010
Email: privacy@aaz-adviesgroep.nl 
Web: www.aaz-adviesgroep.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken.
AAZ adviesgroep BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken.
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummers
- E-mailadres
- BSN nummer
- IBAN bankrekeningnummer
- Financiële gegevens
- Persoonsgegevens actief door u verstrekt

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker jonger dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@aaz-adviesgroep.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.
AAZ adviesgroep BV verwerkt uw persoonsgegevens op basis van een overeenkomst, wettelijke verplichting of toestemming voor de volgende doelen:
- Voor het uitvoeren van onze dienstverlening.
- Verzenden van facturen en het afhandelen van uw betalingen.
- Verzenden van onze nieuwsbrieven.
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.

Geautomatiseerde besluitvorming.
AAZ adviesgroep BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van AAZ adviesgroep) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren.
AAZ adviesgroep BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Categorie persoonsgegevens

Bewaartermijn

Grondslag

Klanten administratie

7 jaar

Overeenkomst

Financiële administratie

7 jaar

Overeenkomst

Overige persoonsgegevens

2 jaar

Toestemming

 

 

 

 

 

Delen van persoonsgegevens met derden.
AAZ adviesgroep BV kan uw persoonsgegevens met verschillende derden delen als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. AAZ adviesgroep BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken.
Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op uw pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Dit gebeurt direct als u onze website bezoekt. Deze cookies worden gebruikt om onze website beter te laten functioneren en het gebruik van onze website te kunnen analyseren. Waar wij u op onze website om uw gegevens vragen, is dat om een vraag goed te kunnen beantwoorden, of omdat u zich aanmeldt voor een specifieke dienst of service. Deze gegevens gebruiken wij alleen intern en worden niet gedeeld met derden. Het gaat om de volgende gegevens:

- De browser die wordt gebruikt (zoals Internet Explorer, Chrome of Firefox)
- Het tijdstip en de duur van uw bezoek;
- Welke pagina’s bezocht zijn;
- Foutmeldingen die bezoekers hebben gekregen.

U kunt de op uw pc, tablet of mobiele telefoon geplaatste cookies handmatig verwijderen door binnen uw browserinstellingen uw browsergeschiedenis te wissen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door AAZ adviesgroep BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar privacy@aaz-adviesgroep.nl.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek en zullen dan u dan tevens verzoeken zich te legitimeren.

AAZ adviesgroep BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen.
AAZ adviesgroep BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via privacy@aaz-adviesgroep.nl


Deze pagina is voor het laatst aangepast juli 2018

Overstappen_RegioBank

AAZ zorgt dat RegioBank blijft!

Steeds meer banken in Nederland verminderen niet alleen hun service, maar verdwijnen zelfs. Vooral in dorpen en kleinere steden. Omdat iedereen een bank in de buurt verdient heeft RegioBank zelfstandig adviseurs, zoals wij, door heel Nederland. En dat blijft ook zo. Wij zijn het kantoor bij u om de hoek, met een bekend gezicht, waar u persoonlijke service en advies op maat krijgt.

Waarom een DSI-adviseur?

Waarom een DSI-adviseur?

U staat voor een belangrijke financiële beslissing. Het nemen van een hypotheek, een nieuwe verzekering, belegging of de financiering van een auto. Dan is het van groot belang dat uw adviseur betrouwbaar is. De adviseur die zich bij DSI registreert, vindt dat ook. Door zich te registreren bij DSI laat hij/zij namelijk zien dat hij deskundig en integer adviseert.

Referenties

  • Rene Huijbregts
    Rene Huijbregts Klant sinds 1993
    Rene Huijbregts
    Rene Huijbregts Klant sinds 1993
    "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."
  • Jeroen le Rütte
    Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
    Jeroen le Rütte
    Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
    "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
  • Johan Klink
    Johan Klink Klant sinds 2008
    Johan Klink
    Johan Klink Klant sinds 2008
    "Er wordt iedere keer naar het totaalplaatje gekeken. Of je nu komt met een vraag over sparen, over je pensioen of een verzekering; alles wordt afgezet tegen het totaalplaatje wat in de loop der tijd met de verschillende gesprekken tot stand is gekomen."
  • Ben Gelens
    Ben Gelens Klant sinds 2010
    Ben Gelens
    Ben Gelens Klant sinds 2010
    "Face to face contact is nooit een probleem, er wordt net zo makkelijk een afspraak ingepland bij AAZ op kantoor als bij mij thuis. Bij AAZ wordt je altijd prompt geholpen met complexe financiële vraagstukken maar ook met de belastingaangifte en verzekeringen zijn ze mijn partij."
  • Henk en Petra Happel
    Henk en Petra Happel Klant sinds 1998
    Henk en Petra Happel
    Henk en Petra Happel Klant sinds 1998
    ‘Wij zijn in 1998 klant geworden bij AAZ Adviesgroep, dit is destijds via familie gegaan. AAZ werkt voor ons als onbekenden in de financiële wereld als een gids met een uitvoerige en betrouwbare dienstverlening. Kortom, een vertrouwd adres waar ik met mijn vragen over mijn financiële toekomst terecht kan.’
  • Gretha van Velthuizen
    Gretha van Velthuizen Klant sinds 2005
    Gretha van Velthuizen
    Gretha van Velthuizen Klant sinds 2005
    Het eerste contact werd gelegd in 2005, met destijds als aanleiding het kopen van een huis. AAZ, met name René, heeft een recht-voor-zijn-raap aanpak, en dit waarderen wij zeer. Het past bij ons en onze manier van benaderen van bepaalde vraagstukken. Doordat René er geen doekjes om windt, weet hij op een prettige manier tot de kern te komen. In het woud van financiële dienstverlening weet AAZ zich te onderscheiden door een persoonlijke aanpak en te bouwen aan een vertrouwensrelatie.
  • Paul en Trees van der Cammen
    Paul en Trees van der Cammen Klant sinds 2015
    Paul en Trees van der Cammen
    Paul en Trees van der Cammen Klant sinds 2015
    Op aanraden van een goede vriend van ons hebben wij in 2015 bij AAZ aangeklopt. Aanleiding hiervoor was dat wij graag onze financiële plannen wilden herzien. AAZ is een kantoor met een behoedzame, professionele aanpak en op maat gemaakt advies voor iedere situatie. Kortom, een zeer gewaardeerde steun en toeverlaat bij diverse complexe financiële items. Op een schaal van 1 tot 10 is een 9 zeker op zijn plaats!