• AAZ-platenspeler
  • AAZ-Diensten
  • AAZ-vergrootglas

Privacy

 

AAZ adviesgroep BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoongegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
AAZ adviesgroep BV
Stationsstraat 7, 4761 BP  Zevenbergen
Telefoon +31 168 331 010
Email: privacy@aaz-adviesgroep.nl 
Web: www.aaz-adviesgroep.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken.
AAZ adviesgroep BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken.
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummers
- E-mailadres
- BSN nummer
- IBAN bankrekeningnummer
- Financiële gegevens
- Persoonsgegevens actief door u verstrekt

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker jonger dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@aaz-adviesgroep.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.
AAZ adviesgroep BV verwerkt uw persoonsgegevens op basis van een overeenkomst, wettelijke verplichting of toestemming voor de volgende doelen:
- Voor het uitvoeren van onze dienstverlening.
- Verzenden van facturen en het afhandelen van uw betalingen.
- Verzenden van onze nieuwsbrieven.
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.

Geautomatiseerde besluitvorming.
AAZ adviesgroep BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van AAZ adviesgroep) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren.
AAZ adviesgroep BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Categorie persoonsgegevens

Bewaartermijn

Grondslag

Klanten administratie

7 jaar

Overeenkomst

Financiële administratie

7 jaar

Overeenkomst

Overige persoonsgegevens

2 jaar

Toestemming

 

 

 

 

 

Delen van persoonsgegevens met derden.
AAZ adviesgroep BV kan uw persoonsgegevens met verschillende derden delen als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. AAZ adviesgroep BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken.
Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op uw pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Dit gebeurt direct als u onze website bezoekt. Deze cookies worden gebruikt om onze website beter te laten functioneren en het gebruik van onze website te kunnen analyseren. Waar wij u op onze website om uw gegevens vragen, is dat om een vraag goed te kunnen beantwoorden, of omdat u zich aanmeldt voor een specifieke dienst of service. Deze gegevens gebruiken wij alleen intern en worden niet gedeeld met derden. Het gaat om de volgende gegevens:

- De browser die wordt gebruikt (zoals Internet Explorer, Chrome of Firefox)
- Het tijdstip en de duur van uw bezoek;
- Welke pagina’s bezocht zijn;
- Foutmeldingen die bezoekers hebben gekregen.

U kunt de op uw pc, tablet of mobiele telefoon geplaatste cookies handmatig verwijderen door binnen uw browserinstellingen uw browsergeschiedenis te wissen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door AAZ adviesgroep BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar privacy@aaz-adviesgroep.nl.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek en zullen dan u dan tevens verzoeken zich te legitimeren.

AAZ adviesgroep BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen.
AAZ adviesgroep BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via privacy@aaz-adviesgroep.nl


Deze pagina is voor het laatst aangepast juli 2018

Overstappen_RegioBank

AAZ zorgt dat RegioBank blijft!

Steeds meer banken in Nederland verminderen niet alleen hun service, maar verdwijnen zelfs. Vooral in dorpen en kleinere steden. Omdat iedereen een bank in de buurt verdient heeft RegioBank zelfstandig adviseurs, zoals wij, door heel Nederland. En dat blijft ook zo. Wij zijn het kantoor bij u om de hoek, met een bekend gezicht, waar u persoonlijke service en advies op maat krijgt.

Waarom een DSI-adviseur?

Waarom een DSI-adviseur?

U staat voor een belangrijke financiële beslissing. Het nemen van een hypotheek, een nieuwe verzekering, belegging of de financiering van een auto. Dan is het van groot belang dat uw adviseur betrouwbaar is. De adviseur die zich bij DSI registreert, vindt dat ook. Door zich te registreren bij DSI laat hij/zij namelijk zien dat hij deskundig en integer adviseert.

Referenties

  • Charles van Beek
    Charles van Beek Klant sinds 1997
    Charles van Beek
    Charles van Beek Klant sinds 1997
    Al heel lang ben ik klant van AAZ, meer dan 20 jaar. Mijn vorige belastingadviseur stopte ermee en René en Mirjam namen het klantenbestand over. Bij AAZ Adviesgroep is er altijd tijd voor een constructief maar ook prettig gesprek, met op zijn tijd wat humor. Het kantoor is mooi en de medewerkers vind ik betrouwbaar, eerlijk en deskundig.
  • Robert en Helene van Gils
    Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
    Robert en Helene van Gils
    Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
    In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
  • Willem Laros
    Willem Laros Klant sinds 1996
    Willem Laros
    Willem Laros Klant sinds 1996
    Van de vele goede en relevante adviezen van AAZ plukken wij nu dagelijks de vruchten. AAZ behoedde ons voor misstappen en adviseerde ons tot het nemen van de juiste besluiten. Waarom ik ruim 20 jaar geleden voor AAZ koos? Dat heeft te maken met 'gevoel', vertrouwen, de mens. Goede adviezen, kennis van zaken en zicht op de toekomst; ik ben 100% tevreden.
  • Max Veerman
    Max Veerman Klant sinds 2006
    Max Veerman
    Max Veerman Klant sinds 2006
    Goede recensies brachten mij bij AAZ, nadat ik ontevreden was over het verzekeringskantoor waar ik eerder bij aangesloten was. Dat alles onder één dak zit bij AAZ, vind ik prettig. Het scheppen van duidelijkheid, goede begeleiding en behulpzame medewerkers zijn dingen die mij aanspreken aan AAZ. Als zij zo doorgaan, zijn wij dik tevreden!
  • Fabian de Jong
    Fabian de Jong Klant sinds 2006
    Fabian de Jong
    Fabian de Jong Klant sinds 2006
    Om als starter de juiste hypotheek te kunnen krijgen, heb ik in 2006 de hulp van AAZ Adviesgroep ingeroepen. Ik was op zoek naar een betrouwbare, deskundige partij om mij hierbij te helpen, en dat is gelukt. Na de eerste gesprekken had ik direct een goed gevoel bij AAZ, door de eerlijkheid en deskundigheid. Ze geven net dat beetje extra, het is een waardevol klankbord voor mij.
  • Fia Verweij
    Fia Verweij Klant sinds 2019
    Fia Verweij
    Fia Verweij Klant sinds 2019
    De aanleiding om contact te zoeken met AAZ was voor mij het opnieuw afsluiten van mijn hypotheek. Deze was na 10 jaar vrijgevallen. Door mijn werkgever werd mij de mogelijkheid geboden om met AAZ een aantal gesprekken aan te gaan over hypotheken en pensioen. Al tijdens het eerste gesprek met René Groenendijk kwam ik tot de ontdekking dat het meer gaat over je eigen wensen voor de toekomst, wat je zelf (nog) wilt bereiken en hoe je daar het best kunt komen. Was naast een mooi gesprek ook een kijkje in de spiegel… Voor mij een 'wake-up' call. We hebben de hypotheek, verzekeringen en het pensioen onder de loep genomen. Het is fijn om volledig inzicht te hebben in je financiële situatie. Ik weet nu wat me te doen staat!
  • Rien en Monika de Peijper
    Rien en Monika de Peijper Klant sinds 2014
    Rien en Monika de Peijper
    Rien en Monika de Peijper Klant sinds 2014
    Wij hebben zeer goede ervaringen met de AAZ groep. Inmiddels komen wij er al heel wat jaren om financieel advies in te winnen, maar ook voor de jaarlijkse belastingaangifte is AAZ ons vaste adres. Wat AAZ voor ons typeert is: dienstbaarheid, vertrouwen en deskundigheid. Bij deze organisatie staat de klant centraal in al haar facetten.
  • Johan Klink
    Johan Klink Klant sinds 2009
    Johan Klink
    Johan Klink Klant sinds 2009
    Toen wij in 2009 behoefte hadden aan alles onder één dak, kwamen wij vanuit de Volksbank terecht bij AAZ. De organisatie is benaderbaar, transparant en toegankelijk. Het biedt één totaalbenadering voor financiën en helpt je bij het opstellen van doelen voor de korte, middellange en lange termijn.
  • Henk en Petra Happel
    Henk en Petra Happel Klant sinds 1998
    Henk en Petra Happel
    Henk en Petra Happel Klant sinds 1998
    Wij zijn in 1998 klant geworden bij AAZ Adviesgroep, vanwege de eventuele aankoop van een nieuw huis. Dit is destijds via familie gegaan. Voor ons – als onbekenden in de financiële wereld – werkt AAZ als een gids met een uitvoerige en betrouwbare dienstverlening. Kortom, een vertrouwd adres waar we terecht kunnen voor adviezen over onze financiële toekomst.
  • Jan en Wilma den Hoed
    Jan en Wilma den Hoed Klant sinds 2000
    Jan en Wilma den Hoed
    Jan en Wilma den Hoed Klant sinds 2000
    Al ruim 15 jaar zijn wij klant bij AAZ Adviesgroep. Wij zijn klant omdat René een kundige, confronterende en betrokken gesprekspartner is voor zaken die onze financiën beïnvloeden. Door de informatie die René ons geeft en de inzichten die hij met ons deelt, krijgen wij het gevoel dat we de juiste keuzes kunnen maken en dat geeft rust. De coachende rol van René en de persoonlijke benadering geeft vertrouwen.
  • Sjaak en Marjo van Steenselen
    Sjaak en Marjo van Steenselen Klant sinds 2018
    Sjaak en Marjo van Steenselen
    Sjaak en Marjo van Steenselen Klant sinds 2018
    Wij hadden verschillende partijen verkend, maar de werkwijze van AAZ sprak ons toch het meeste aan. Niet direct iets willen verkopen, maar eerst elkaar leren kennen, de mogelijkheden in kaart brengen en dan samen de juiste route bepalen. Veel kan, niets hoeft. Voor ons bracht dit de rust en expertise waar we naar op zoek waren.
  • Hans en Karin Schraver
    Hans en Karin Schraver Klant sinds 1990
    Hans en Karin Schraver
    Hans en Karin Schraver Klant sinds 1990
    Wij zijn van mening dat bij een goed advies (en het gevoel daarover en bij de relatie), het prijskaartje van minder belang is. Voor ons is AAZ een fijne sparringpartner met uitstekende feeling voor de ontwikkelingen in de financiële markt. Als klant worden we persoonlijk benaderd met gedegen vakkennis, erg fijn.
  • René en Jolanda Brugman
    René en Jolanda Brugman Klant sinds 1989
    René en Jolanda Brugman
    René en Jolanda Brugman Klant sinds 1989
    Zolang als AAZ al bestaat, zijn we klant. Destijds waren we op zoek naar een eerlijke, betrouwbare tussenpersoon voor onze financiën. De medewerkers bij AAZ zijn vriendelijk en klantgericht, bij hen staat de klant altijd voorop. Een echte aanrader.
  • Gretha van Velthuizen
    Gretha van Velthuizen Klant sinds 2005
    Gretha van Velthuizen
    Gretha van Velthuizen Klant sinds 2005
    Het eerste contact werd gelegd in 2005, met destijds als aanleiding het kopen van een huis. AAZ, met name René, heeft een recht-voor-zijn-raap aanpak, en dit waarderen wij zeer. Het past bij ons en onze manier van benaderen van bepaalde vraagstukken. Doordat René er geen doekjes om windt, weet hij op een prettige manier tot de kern te komen. In het woud van financiële dienstverlening weet AAZ zich te onderscheiden door een persoonlijke aanpak en te bouwen aan een vertrouwensrelatie.
  • Jeroen le Rütte
    Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
    Jeroen le Rütte
    Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
    "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
  • Rene Huijbregts
    Rene Huijbregts Klant sinds 1993
    Rene Huijbregts
    Rene Huijbregts Klant sinds 1993
    "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."