• SW1_5504_klein
 • lifeshort

Financiële coaching voor particulier en ondernemer

Onafhankelijkheid, openheid en continuïteit. Dat is waar AAZ adviesgroep al meer dan vijfentwintig jaar voor staat. Wij zijn de financiële coach voor zowel particulieren als ondernemers. U kunt bij ons terecht voor financieel advies en financiële diensten als hypotheken, pensioenen, verzekeringen, financieringen en fiscaal advies.

Bent u ondernemer? Behalve dat wij u persoonlijk volledig kunnen begeleiden, ondersteunen we u eveneens  volledig op het zakelijke vlak.  Naast de reguliere bedrijfsverzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor uw werknemersverzekeringen, uw bedrijfspensioen en andere collectiviteiten en ondersteunen we u graag bij het optimaliseren van uw bedrijfsmatige administratieve processen (AAZ Business Support).

Strategisch adviseur

AAZ adviesgroep is geen traditioneel tussenpersoon. Wij geloven in Life planning oftewel financial life planning. Wij zijn uw strategisch adviseur, uw klankbord en sparringpartner. Vanuit deze rol streven wij naar maatwerk advies en begeleiding, transparant en gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

AAZ Adviesgroep is de financieel adviseur in de regio Zevenbergen, Breda, Moerdijk en Dordrecht.

Totaaloplossingen en duurzame relaties

Bij AAZ adviesgroep staan duurzame relaties en totaaloplossingen centraal. Samen met u brengen wij uw financiële positie in kaart. Risico's, rendement, fiscaliteiten en vooral ook uw wensen en doelen houden we op planmatige wijze inzichtelijk en in balans. Zo zorgen we ervoor dat deze continu zijn afgestemd op uw wensen en doelen. Zie ons als uw financieel kompas!

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Een goed plan voor de langere termijn

Referenties

 • Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  Rene Huijbregts
  Rene Huijbregts Klant sinds 1993
  "...Eigenlijk gun je iedereen een zakenrelatie met de AAZ-groep en René, maar hoe vertel je wat je ervaart, hoe vertel je hoe goed iemand of een bedrijf is. Het zijn echte gedreven en uitermate betrouwbare professionals waarmee je als bedrijf evenals privé meer dan zaken kunt doen, getuigen de periode (vanaf 1993) die ik/wij als meer dan kritische klant(en) van de AAZ-groep heb mogen genieten en profiteren van de voordelen die dit ons al opgeleverd heeft, (zowel privé als zakelijk)..."
 • Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  Jeroen le Rütte
  Jeroen le Rütte Klant sinds 1997
  "Wij vinden dat AAZ aandacht besteedt aan wat voor de klant de beste oplossing is. AAZ denkt mee en komt met ideeën. AAZ helpt je met het maken van keuzes, en schuwt daarbij scherpe feedback niet. Dat is niet altijd prettig op het moment zelf, maar heeft ieder van ons op het juiste moment in beweging gebracht. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Voor vragen kun je altijd terecht, AAZ neemt zorg uit handen. Je hoeft niet zelf achter verzekeringen aan, maar gewoon je handtekening zetten op een goed contract. Dat is fijn."
 • Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  Johan Klink
  Johan Klink Klant sinds 2008
  "Er wordt iedere keer naar het totaalplaatje gekeken. Of je nu komt met een vraag over sparen, over je pensioen of een verzekering; alles wordt afgezet tegen het totaalplaatje wat in de loop der tijd met de verschillende gesprekken tot stand is gekomen."
 • Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  Ben Gelens
  Ben Gelens Klant sinds 2010
  "Face to face contact is nooit een probleem, er wordt net zo makkelijk een afspraak ingepland bij AAZ op kantoor als bij mij thuis. Bij AAZ wordt je altijd prompt geholpen met complexe financiële vraagstukken maar ook met de belastingaangifte en verzekeringen zijn ze mijn partij."

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Actueel

 • Financieel advies voor uw werknemers

  Financieel advies voor uw werknemers

  De Federatie Financieel Planner heeft werkgevers opgeroepen om, tijdens cao-onderhande...
 • Hoezo ‘succesvol’ pensioenakkoord? Het blijft pappen en nathouden.

  Hoezo ‘succesvol’ pensioenakkoord? Het blijft pappen en nathouden.

  “Genoeg geld voor later” is voor iedere Nederlander toch wel iets wat altijd in het ac...
 • Wat als uw partner overlijdt? Regel het nu!

  Wat als uw partner overlijdt? Regel het nu!

  Als Financial Life Planners is een van de taken van AAZ dat we aan het begin van onze ...