• SW1_5504_klein
 • lifeshort

Financiële coaching voor particulier en ondernemer

Onafhankelijkheid, openheid en continuïteit. Dat is waar AAZ adviesgroep al meer dan vijfentwintig jaar voor staat. Wij zijn de financiële coach voor zowel particulieren als ondernemers. U kunt bij ons terecht voor financieel advies en financiële diensten als hypotheken, pensioenen, verzekeringen, financieringen en fiscaal advies.

Bent u ondernemer? Behalve dat wij u persoonlijk volledig kunnen begeleiden, ondersteunen we u eveneens  volledig op het zakelijke vlak.  Naast de reguliere bedrijfsverzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor uw werknemersverzekeringen, uw bedrijfspensioen en andere collectiviteiten.

Strategisch adviseur

AAZ adviesgroep is geen traditioneel tussenpersoon. Wij geloven in Life planning oftewel financial life planning. Wij zijn uw strategisch adviseur, uw klankbord en sparringpartner. Vanuit deze rol streven wij naar maatwerk advies en begeleiding, transparant en gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

AAZ Adviesgroep is de financieel adviseur in de regio Zevenbergen, Breda, Moerdijk en Dordrecht.

Totaaloplossingen en duurzame relaties

Bij AAZ adviesgroep staan duurzame relaties en totaaloplossingen centraal. Samen met u brengen wij uw financiële positie in kaart. Risico's, rendement, fiscaliteiten en vooral ook uw wensen en doelen houden we op planmatige wijze inzichtelijk en in balans. Zo zorgen we ervoor dat deze continu zijn afgestemd op uw wensen en doelen. Zie ons als uw financieel kompas!

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Een goed plan voor de langere termijn

Referenties

 • Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Charles van Beek
  Charles van Beek Klant sinds 1997
  Al heel lang ben ik klant van AAZ, meer dan 20 jaar. Mijn vorige belastingadviseur stopte ermee en René en Mirjam namen het klantenbestand over. Bij AAZ Adviesgroep is er altijd tijd voor een constructief maar ook prettig gesprek, met op zijn tijd wat humor. Het kantoor is mooi en de medewerkers vind ik betrouwbaar, eerlijk en deskundig.
 • Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
 • Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Willem Laros
  Willem Laros Klant sinds 1996
  Van de vele goede en relevante adviezen van AAZ plukken wij nu dagelijks de vruchten. AAZ behoedde ons voor misstappen en adviseerde ons tot het nemen van de juiste besluiten. Waarom ik ruim 20 jaar geleden voor AAZ koos? Dat heeft te maken met 'gevoel', vertrouwen, de mens. Goede adviezen, kennis van zaken en zicht op de toekomst; ik ben 100% tevreden.
 • Max Veerman
  Max Veerman Klant sinds 2006
  Max Veerman
  Max Veerman Klant sinds 2006
  Goede recensies brachten mij bij AAZ, nadat ik ontevreden was over het verzekeringskantoor waar ik eerder bij aangesloten was. Dat alles onder één dak zit bij AAZ, vind ik prettig. Het scheppen van duidelijkheid, goede begeleiding en behulpzame medewerkers zijn dingen die mij aanspreken aan AAZ. Als zij zo doorgaan, zijn wij dik tevreden!

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Actueel

 • De aflossingsvrije hypotheek: terug van weggeweest?

  De aflossingsvrije hypotheek: terug van weggeweest?

  Met de almaar stijgende huizenprijzen zien we in de markt dat de aflossingsvrije hypot...
 • Handig, zo’n hippe beleggingsapp! Of niet?

  Handig, zo’n hippe beleggingsapp! Of niet?

  Tijdens de coronacrisis houden veel mensen tijd én (vakantie)geld over. Daarom zijn be...
 • Beleggen in cryptomunten: de voor- en nadelen

  Beleggen in cryptomunten: de voor- en nadelen

  “Koers van Bitcoin naar recordhoogte gestegen”, “Elon Musk twittert Dogecoin naar reco...