• SW1_5504_klein
 • lifeshort

Financiële coaching voor particulier en ondernemer

Onafhankelijkheid, openheid en continuïteit. Dat is waar AAZ adviesgroep al meer dan vijfentwintig jaar voor staat. Wij zijn de financiële coach voor zowel particulieren als ondernemers. U kunt bij ons terecht voor financieel advies en financiële diensten als hypotheken, pensioenen, verzekeringen, financieringen en fiscaal advies.

Bent u ondernemer? Behalve dat wij u persoonlijk volledig kunnen begeleiden, ondersteunen we u eveneens  volledig op het zakelijke vlak.  Naast de reguliere bedrijfsverzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor uw werknemersverzekeringen, uw bedrijfspensioen en andere collectiviteiten.

Strategisch adviseur

AAZ adviesgroep is geen traditioneel tussenpersoon. Wij geloven in Life planning oftewel financial life planning. Wij zijn uw strategisch adviseur, uw klankbord en sparringpartner. Vanuit deze rol streven wij naar maatwerk advies en begeleiding, transparant en gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

AAZ Adviesgroep is de financieel adviseur in de regio Zevenbergen, Breda, Moerdijk en Dordrecht.

Totaaloplossingen en duurzame relaties

Bij AAZ adviesgroep staan duurzame relaties en totaaloplossingen centraal. Samen met u brengen wij uw financiële positie in kaart. Risico's, rendement, fiscaliteiten en vooral ook uw wensen en doelen houden we op planmatige wijze inzichtelijk en in balans. Zo zorgen we ervoor dat deze continu zijn afgestemd op uw wensen en doelen. Zie ons als uw financieel kompas!

Daarom kiest u voor AAZ vermogensadvies

 

 • Wetenschappelijk benadering en aanpak
 • Lage kosten & risico's
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Mondiale en lange termijn focus
 • Wereldwijde spreiding

Een goed plan voor de langere termijn

Referenties

 • Fia Verweij
  Fia Verweij Klant sinds 2019
  Fia Verweij
  Fia Verweij Klant sinds 2019
  De aanleiding om contact te zoeken met AAZ was voor mij het opnieuw afsluiten van mijn hypotheek. Deze was na 10 jaar vrijgevallen. Door mijn werkgever werd mij de mogelijkheid geboden om met AAZ een aantal gesprekken aan te gaan over hypotheken en pensioen. Al tijdens het eerste gesprek met René Groenendijk kwam ik tot de ontdekking dat het meer gaat over je eigen wensen voor de toekomst, wat je zelf (nog) wilt bereiken en hoe je daar het best kunt komen. Was naast een mooi gesprek ook een kijkje in de spiegel… Voor mij een 'wake-up' call. We hebben de hypotheek, verzekeringen en het pensioen onder de loep genomen. Het is fijn om volledig inzicht te hebben in je financiële situatie. Ik weet nu wat me te doen staat!
 • Sjaak en Marjo van Steenselen
  Sjaak en Marjo van Steenselen Klant sinds 2018
  Sjaak en Marjo van Steenselen
  Sjaak en Marjo van Steenselen Klant sinds 2018
  Wij hadden verschillende partijen verkend, maar de werkwijze van AAZ sprak ons toch het meeste aan. Niet direct iets willen verkopen, maar eerst elkaar leren kennen, de mogelijkheden in kaart brengen en dan samen de juiste route bepalen. Veel kan, niets hoeft. Voor ons bracht dit de rust en expertise waar we naar op zoek waren.
 • Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  Robert en Helene van Gils
  Robert en Helene van Gils Klant sinds 2018
  In mijn zoektocht naar een partij die mij een breder inzicht in mijn financiële situatie kon geven, kwam ik online AAZ Adviesgroep tegen. De eerste gesprekken waren positief. Sindsdien helpt AAZ mij als klankbord en sparringpartner met het realiseren van mijn toekomstdromen. Persoonlijke aandacht en een actieve betrokkenheid van beide kanten staan daarbij centraal.
 • Rien en Monika de Peijper
  Rien en Monika de Peijper Klant sinds 2014
  Rien en Monika de Peijper
  Rien en Monika de Peijper Klant sinds 2014
  Wij hebben zeer goede ervaringen met de AAZ groep. Inmiddels komen wij er al heel wat jaren om financieel advies in te winnen, maar ook voor de jaarlijkse belastingaangifte is AAZ ons vaste adres. Wat AAZ voor ons typeert is: dienstbaarheid, vertrouwen en deskundigheid. Bij deze organisatie staat de klant centraal in al haar facetten.

Kopje koffie?

Wij geloven in persoonlijk contact

Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij verheugen ons op de kennismaking.

Actueel

 • NXT GEN - de nieuwe generatie komt eraan!

  NXT GEN - de nieuwe generatie komt eraan!

  Ouderen blijven langer vitaal en de generatiekloof is tegenwoordig kleiner dan vroeger...
 • Drie vragen over de eigen woning in crisistijd

  Drie vragen over de eigen woning in crisistijd

  Bij AAZ Adviesgroep draait alles om Financial Life Planning. De woning is hierin een b...
 • LevenWonen Magazine

  LevenWonen Magazine

  Het LevenWonen magazine is uit! Het blad staat boordevol inspiratie om er thuis een mo...